HITNO OBRAĆANJE PRODUKCIJE! U Elitu stigla nova informacija, u Beloj kući nastao muk!

Autor:

Zadruga

21.12.2023

14:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Veliki šef se obratio učesnicima "Elite" novim pismom.

HITNO OBRAĆANJE PRODUKCIJE! U Elitu stigla nova informacija, u Beloj kući nastao muk!

Foto: Pink, ST/N. PANČIĆ

Elita

U Belu kuću danas je stiglo novo pismo Velikog šefa, kojim je obavestio ukućane da je vreme za novi zadatak, ali i promene, povodom praznika.

Pismo Velikog šefa otkrivalo je nove detalje o budućim izazovima i zadacima za takmičare. Svako od njih je pažljivo slušao i pokušavao da shvati kakve ih avanture očekuju u narednom periodu. Neki su se smejali od uzbuđenja, dok su drugi već razmišljali o "strategijama" koje će primeniti.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Pismo Velikog šefa

 

- S obzirom na to da stižu novogodišnji i božićni praznici obaveštavamo vas da je na vama da pripremite predstavu. Samo od vaše kreativnosti, mašte i posvećenosti zavisi koliko će zadatak biti uspešan, pozdrav Veliki šef - glasilo je prvo pismo, a potom je stiglo i drugo.

- Draga Elito, sada kada ste čuli da ćete spremati novogodišnju predstavu. Radi se o pet predstava, te će te se podeliti u pet grupa, a od tih pet grupa jednu čine Odabrani - glasilo je drugo pismo.

Usledilo je novo objašnjenje, a Marko Đedović saopštio je cimerima šta će se danas dogoditi u Eliti i kakvu odluku će morati da donesu:

- Draga Elito, pred vama je osmišljavanje pesama s predstavu povodom Nove godine. Mi ćemo vam pustiti pet pesama, koje treba da raspodelite za svaku od prestava. Vremena je još malo, a vi se niste makli s početka. Zato je sad vreme da odlučite kako će sve izgledati. Pozdrav, Veliki šef - glasilo je u pismu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading