PALO POMIRENJE ISPOD POKRIVAČA! Miljana se uvukla Zoli u krevet, pa se osvetila Bebici za sinoćnju AKCIJU!

Autor:

Zadruga

20.12.2023

21:27

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Miljana Kulić i Lazar Čolić Zola su sve nesuglasice izgladili pod pokrivačem.

PALO POMIRENJE ISPOD POKRIVAČA! Miljana se uvukla Zoli u krevet, pa se osvetila Bebici za sinoćnju AKCIJU!

Foto: youtube.com/pink.rs

Iako su imali turbulentan period, zbog kog je obezbeđenje neprestano motrilo na njih, Miljana Kulić i Lazar Čolić Zola ponovo su zakopali ratne sekire i dogovorili se da budu u korektnom odnosu. Međutim, s tim se Kulićeva nije zadovoljila.

Naime, ona je danas iskoristila priliku da se približi Zoli, koji trenutno boravi u rehabu, pa je prvo obavila razgovor sa njim, a potom mu se uvukla u krevet.

Oni su završili pod pokrivačem, a Zola je pokušavao da joj odoli, pa nije želeo da sebe dovodi u iskušenje, već joj je okrenuo leđa, ali se Miljana nije zaustavljala. Ona neprestano pokušava da iznudi se*sualni odnos, iako joj to i dalje ne polazi za rukom.

 

Njen bivši dečko, Nenad Macanović Bebica, uživa u vezi sa Teodorom Delić, a sinoć su imali prvi intiman odnos, iako je Teodora bila odlučna kada je rekla da neće imati i dozvoliti sebi se*s pred kamerama. 

Miljana je definitivno sada digla ruke od Bebice i potpuno se posvetila Zoli, a ostaje nam da vidimo do kada će Čolić uspevati da odoli Miljani, s obzirom da je Kulićeva poprilično uporna i neće mu dozvoliti nećkanje.

- Mene je pravario moj dečko, dok sam ja plakala. Može da se oprosti, ali ne može da se zaboravi. Ljudi sebe ponižavaju na taj način. mene je Zola prvi prevario, i ja sam protiv toga. Dogodilo mi se da pravarim Bebicu sa Zolom - rekla je Miljana tokom emisije "Pretres nedelje sa Milanom Miloševićem", a čini se da je uspela Zoli da oprosti i javnu prevaru.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading