PRED SAM ULAZAK U "ELITU", OBJAVLJENA PORUKA MATEE CAR: Aniti se ne piše lepo posle OVOGA!

Autor:

Zadruga

20.12.2023

02:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Matea Car objavila status koji je izazvao potpuni haos.

PRED SAM ULAZAK U "ELITU", OBJAVLJENA PORUKA MATEE CAR: Aniti se ne piše lepo posle OVOGA!

Foto: ST/Dragan Kadić,republika

Matea Car, poznata kao bivša ljubavnica Anite Stanojlović, nedavno je na Instagramu objavila status koji je izazvao veliku pažnju. Njeni pratioci su odmah pomislili da je status najava njenog ulaska u "Elitu" posle Nove godine.

- Ovo je moj život i ja ću da radim šta moja devojka hoće - napisala je Matea Car na Instagram profilu u okviru storija. 

Republika

Foto: Instagram.com

Matea Car objavila status na Instagramu

 

Matea, koja je poznata po svom odnosu sa Anitom Stanojlović, već neko vreme je u centru pažnje. Njen život je bio predmet brojnih rasprava, a njeni postupci su često bili pod lupom javnosti. Međutim, uprkos svemu tome, Matea je uspela da ostane dosledna sebi i svojim vrednostima.

Njen najnoviji status na Instagramu samo je potvrdio njenu odlučnost da ide napred, bez obzira na sve. Njeni pratioci su bili oduševljeni ovom objavom, a mnogi su joj poslali poruke podrške i ohrabrenja.

Uvek si bila borac, Matea. Znamo da ćeš uspeti,” napisao je jedan od njenih pratilaca. Drugi je dodao: “Verujemo u tebe, Matea. Znamo da ćeš ostvariti sve što si zamislila.”

Iako Matea nije direktno potvrdila da planira da se pridruži eliti, mnogi veruju da je ovo samo pitanje vremena. Njeni pratioci su uvereni da će ona uspeti da ostvari svoje snove, bez obzira na sve prepreke koje joj se nađu na putu.

Foto: youtube.com/Zadruga Official,republika

Matea Car i Anita Stanojlović

 

Kako god bilo, jedno je sigurno - Matea Car je žena koja zna šta želi i koja je spremna da se bori za to. Bez obzira na to šta budućnost donosi, njeni pratioci su sigurni da će ona biti spremna da se suoči sa svim izazovima.

U svakom slučaju, svi sa nestrpljenjem očekuju da vide šta će se dogoditi posle Nove godine. Da li će Matea zaista postati deo elite? Samo vreme će pokazati. Jedno je sigurno - bez obzira na sve, Matea će nastaviti da inspiriše svoje pratioce svojom hrabrošću, odlučnošću i nepokolebljivim duhom.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading