MATORA IMA TUMOR: Hitno mora da izađe iz Elite!

Autor:

Zadruga

18.12.2023

11:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pojavile se šok informacije o zdravlju Jovane Tomić!

MATORA IMA TUMOR: Hitno mora da izađe iz Elite!

Foto: ST/Petar Divac, pixabay.com, youtube.com/pink.rs

Jovana Tomić Matora nakon venčanja saznala je da ima tumor na jajniku, kako prenosi Skandal. Naime, Jovana je otišla na pregled koji je trebalo da obavi da vidi da li je spremna za operaciju pola o kojoj razmišlja i tada joj je lekar rekao da na jednom jajniku ima fibrinom. 

Ta promena koju Matora ima i koja je bila vidljiva lekarima trebalo je da se pregleda, to jeste da se uradi biopsija kako bi se videlo da li je tumor dobroćudan ili ne. Zbog svega toga Matora je odložila biopsiju na nekoliko nedelja i to zbog Elite. Ne sluteći šta će sve da se dogodi kada uđe tamo.

Naime, njoj je prvo savetovano da zbog toga mora da smanji nervozu i da se ne nervira. Istina je da bi u najgorem slučaju mogli da joj odrstrane jajovod, što njoj ne bi bio problem jer žena sa jednim jajovodom može da dobije dete ukoliko se na to odluči.

Republika

Foto: ATAImages, Shutterstock

Matora i Anita

Međutim, Matora je zbog svoje partnerke rešila da promeni pol. To je bilo sve dok nije znala za prevaru, a onda su se stvari dosta promenile. Nije poznato da li Jovana ostala pri odluci d apromeni pol ili će zbog svega da odustane. Matora je takođe rešila da završi sa Anitom Stanojlović svaku priču. Ona je čak svoj izlazak iz rijalitija koji je trebalo da iskoristi da ode na kontrolu na kliniku iskoristila da potpiše papire za razvod i da punomoćje advokatu kako bi to završila. Njuhov brak je sklopljen u Crnoj Gori koja je priznala istopolne zajednice. 

Matora je već tražila poništenje braka, ali izgleda da neće to uraditi već će tužiti Anitu. Prema zakonu pošto je brak trajao veoma kratko Anita ukoliko ne bude imala da dokazuje da je bilo šta doprinela bračnoj zajednici neće doći ni do podele imovine, prenosi Skandal. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Ne verujem

18.12.2023 18:14

Vrv ima policistične. Zato se goji i ima višak muških hormona