JEZIVA PROŠLOST ANELI AHMIĆ: Sve isplivalo na videlo, NAJBOLJU DRUGARICU htela da UBIJE?

Autor:

Zadruga

18.12.2023

02:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Isplivala strogo čuvana tajna o Aneli Ahmić!

JEZIVA PROŠLOST ANELI AHMIĆ: Sve isplivalo na videlo, NAJBOLJU DRUGARICU htela da UBIJE?

Foto: Shutterstock, Antonio Ahel/ATAImages

Aneli Ahmić proslavila se učešćem u rijalitiju ,,Elita", naročito kada je uplovila u ljubavnu vezu sa Markom Janjuševićem Janjušem. Međutim, ovu idiličnu romansu će verovatno prekinuti informacija koju je u javnost izneo Ivan Marinković i to baš o Anelinoj burnoj prošlosti. 

Ivan je istakao da je Janjuš pogazio svoju bivšu suprugu, ali da smatra da se Janjušević zaljubio u Aneli. 

Foto: Red tv printscreen

Ivan Marinković

 

- Ja sam rekao da je Janjuš zaljubljen i tačno se to desilo. Janjuš je balansirao zbog svoje žene, ja bih i drugima otvorio oči. Ti Enu nazivaš sve vreme i prošle godine i ove, svojom ženom, kad god je nazoveš svojom ženom, ti si nju zgazio, rekao je Janjuš za Pink. 

Odmah potom je izneo tvrdnje da je Aneli Ahmić svojevremeno zapalila automobil najboljoj drugarici, što je sve šokiralo:

- Aneli žena je zapalila automobil najboljoj drugarici, meni je to katastrofa, ja ne znam da li to neko zna - tvrdi Marinković za Pink.

Foto: youtube.com/pink.rs

Marko Janjušević Janjuš i Aneli Ahmić

 

Podsetimo, Ivan se dotakao i odnosa Bojane Pavlović i Anđele, pa o njima dvema nije imao lepo mišljenje:

- Katastrofa, nemam ništa protiv toga, ali to je sve kopija, ljudi to shvataju, koja bre gej veza... Ova maja Bojana je deklarisani gej, ja ne znam šta je sa ovim devojkama. Ti si jedna nesrećna osoba koja nema dovoljno ljubavi i ako vam je to uteha, žene su ostajale same kad ne mogu da nađu pravog muškarca - rekao je Ivan Marinković.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading