ANITA TRAŽI POMOĆ PRODUKCIJE DA SMUVA ANĐELA: Isplivali detalji paklenog plana za ZAVOĐENJE!

Autor:

Zadruga

17.12.2023

05:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Stanojlovićeva uverena da je ovo jedini način da njih dvoje uđu u vezu!

ANITA TRAŽI POMOĆ PRODUKCIJE DA SMUVA ANĐELA: Isplivali detalji paklenog plana za ZAVOĐENJE!

Foto: printscreen/RTVPink

Strasti na imanju u Šimanvcima se, po svemu sudeći, ne smiruju, a mlada učesnica rijaliti programa "Elita", Anita Stanojlović, ne odustaje u nameri da na sve načine zadobije pažnju Anđela Rankovića, inače velikog neprijatelja svoje bivše partnerke, Jovane Tomić Matore.

Ona koristi svaki trenutak da bude u njegovoj blizini i pokaže mu koliko joj je stalo do njega, a jutros je odlučila da skro popusti svoje kočnice i pređe na konkretnije stvari, pa je došlo i do prvih dodira. 

Anita se više cimera poverila kako bi volela da bude sa Anđelom i kako se nada da će njih dvoje biti potrčci i da će već od ponedelja vođa odlučiti da ih pošalje u izolaciju da se bolje upoznaju i vreme provode sami daleko od svojih cimera. 

Republika

Foto: printscreen/RTVPink

Anđelo Ranković i Anita Stanojlović

Anita je u razgovoru sa cimerima pričala kako su prošle godine u ovo vreme Filip Car i Aleksandra Nikolić proveli šest nedelja u sobi za izolaciju i da bi ona volela da se i njoj to dogodi sa Anđelom, kako bi mogla da da sve od sebe da ga osvoji i sa njim uplovi u ljubavnu vezu. 

Iako je Anita još uvek u braku sa Jovanom Tomić Matorom i papiri za razvod još uvek nisu stigli Anita nema problem da se opusti u odnosu sa Anđelom i da pred svima pokazuje koliko je odlepila za njim. Matora zbog njihove bliskosti svaki dan doživljava emotivne slomove, ali Stanojlovićeva ne krije da je to ne zanima i da nju više ne voli. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading