ŠOK! Matora prvi put progovorila nakon SUSRETA sa psihologom - Večeras se menja TOK RIJALITIJA kada je saznala OVO!

Autor:

Zadruga

15.12.2023

22:48

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jovana Tomić Matora otvorila dušu o Aniti Stanojlović!

ŠOK! Matora prvi put progovorila nakon SUSRETA sa psihologom - Večeras se menja TOK RIJALITIJA kada je saznala OVO!

Foto: youtube.com/Zadruga Official

U večerašnjoj emisiji ,,Pitanja novinara" Jovana Tomić Matora otvorila je dušu o odnosu sa Anitom Stanojlović. Nakon ulaska Anđela Rankovića u ,,Elitu", Matora je doživela nervni slom, jer je shvatila da se Anita muva sa njim. 

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Jovana Tomić Matora

 

Sada je Matora otvorila dušu, te otkrila da se ne kaje zbog svega što joj je priredila, ali da je svemu došao kraj. 

- Lep je Anđelo, lepa je i Anita, ja ću se truditi da nađem još bolju devojku i lepšu, pa možda se nekome svidi, svaka devojka mi je bila lepa, drago mi je da se sviđa nekim ukućanima - rekla je Matora, pa dodala:

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Jovana Tomić Matora

 

- Ne kajem se zbog svadbe, ni zbog para, ni zbog medenog meseca, zato što sam uradila iskreno, i ne mogu da se kajem zbog toga. Moram da ti kažem još jednu stvar, svaka moja suza, sve je bilo iskreno u tom trenutku i kada se čovek bori, reaguje tako. Mislim da je došao kraj! Šok sam doživeljavala, ego, sujeta, malo kompleksi, da se nije sve ovo desilo, i dalje bi terala po svome, mislim da neke stvari nisam trebala da joj kažem. Danas sam ostala ne dorečena, nisam odgovorila, pa sad koristim priliku.

- Znaš kako, sve nosiš u sebi. Ja mogu da ti kažem kako se osećam, nikog ne mrzim, bez obzira na sve, to je to. Ne radi se ovde o emocijama, niti se radilo, niti o mojim, niti o Anitinim. Marko mi je danas lepo rekao jednu stvar, isto kao da od ubice tražiš da je nekog ubio. Nema potrebe više za tim. Ja sam sad smećarka i kanta, a pre sedam dana... I onda to razumeš, pitaš, tražiš, a znaš da neko nema odgovora. 

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading