"ANITA JE ZNALA SVE VREME ISTINU" Stefan Karić otkrio DETALJE o BRAKU Matore i Stanojlovićeve, OVO javnost nije znala!

Autor:

Zadruga

15.12.2023

22:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Stefan Karić bez dlake na jeziku!

"ANITA JE ZNALA SVE VREME ISTINU" Stefan Karić otkrio DETALJE o BRAKU Matore i Stanojlovićeve, OVO javnost nije znala!

Foto: ATA Images/Antonio Ahel, TV Pink/printscreen

Brak između Jovane Matore Tomić i Anite Stanojlović došao je do kraja kada je otkrivena Stanojlovićeva prevara. Sada je Anita odlučila da krene dalje i upusti se u flert sa Anđelom Rankovićem, a sinoć je čak javno priznala da joj se dopada. Ovaj razvoj događaja nije dobro prihvatila Jovana, s obzirom da je Anđelo bio i sa njenom najvećom ljubavi Sanjom Stanković.

Bivši zadrugar Stefan Karić nedavno je bio gost u popularnoj emisiji “Pitam za druga” na RED televiziji. Emisiju vode Stefan Kandić Kendi i Stefan Milošević Panda, poznati po svom jedinstvenom stilu vođenja razgovora i postavljanja intrigantnih pitanja.

Foto: ATA Images/Antonio Ahel

Stefan Karić

 

- Iskreno, žao mi je Matore, nema sreće u ljubavi, pogotovo kada dođe Anđelo. Ispalo je da se družila s njim samo da on ne napravi glupost sa nekim njenim devojkama, ali vidiš da on nema emocije prema Matoroj, nema empatije...Voli on da igra rijaliti, prija mu da bude u centru pažnje, on je ovoj maloj dao povod. Opet znamo da je Anita znala celu priču oko Anđela i Sanje, možemo da pomislimo da ovo radi namerno Matoroj. Ja ne bih mogao to, ja bih je porecrtao i ne bih je komentarisao, mislim da Matora samo sebi otežava. Ja joj želim svu snagu samo da izdrži, jer i ona puca koliko vidim - rekao je Karić.

Tokom emisije, Karić je imao priliku da komentariše odnos između Anđela Rankovića i Anite Stanojlović. Ovaj par je privukao veliku pažnju javnosti svojim ponašanjem u rijalitiju, a Karić je izneo svoje mišljenje o njihovoj vezi.

Foto: TV Pink/printscreen

Anita Stanojlović, Stefan Karić, Jovana Tomić Matora

 

Karić je istakao da sumnja u iskrenost Anitinih osećanja prema Anđelu. Prema njegovom mišljenju, Anita se ne ponaša prema Anđelu kao da joj se zaista sviđa, već kao da sve to radi u inat Jovani Tomić Matoroj. Ova izjava je izazvala veliku pažnju, jer je Jovana Tomić Matora poznata ličnost u rijalitiju, a njen odnos sa Anitom je često bio predmet rasprave.

Karićeva izjava o Aniti i Anđelu otvorila je mnoga pitanja o dinamici njihovog odnosa, kao i o tome kako će se situacija dalje razvijati. Da li je Anita zaista zainteresovana za Anđela, ili je sve to samo deo njene taktike da izazove Jovanu? Samo vreme će pokazati. Bez obzira na sve, jedno je sigurno - ova drama u rijalitiju će nastaviti da intrigira publiku.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading