MATORA NAPUSTILA ELITU: Obezbeđenje uletelo na imanje zbog Anite Stanojlović!

Autor:

Zadruga

15.12.2023

20:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jovana Tomić Matora je danas najavila izlazak iz "Elite", a Anita je dobila iznenađenje kom se nije nadala!

MATORA NAPUSTILA ELITU: Obezbeđenje uletelo na imanje zbog Anite Stanojlović!

Foto: ATA Images, Shutterstock

Poslednjih nekoliko nedelja "Elitu" trese skandale Jovane Tomić Matore i Anite Stanojlović, koja je svojoj supruzi priznala da ju je izdala sa tiktokerom Mateom Car. Ali, tu nije bio kraj Matorinim mukama. Naime, u ponedeljak se u Belu kuću uselio Anđelo Ranković, koji je počeo da flertuje sa Anitom.

Stanojlovićeva je odlepila za Anđelom, a danas je tokom emisije "Gledanje snimaka" Matoroj direktno u lice priznala da je više ne voli i da je definitivno došao kraj njihovog braka. Tomićeva je pre toga tražila od Anite da vrati sve stvari koje joj je kupila, što je Stanojlovićeva i uradila.

Ipak, ima neko ko brine o Aniti. Naime, danas je nakon emisije "Gledanje snimaka" obezbeđenje ušlo na imanje, kako bi unelo stvari takmičarima "Elite".

Među džakovima bilo je i onih za Anitu. Stanojlovićeva je otvorila džak i oduševila se. Fanovi su joj poslali haljinu i šminku, a ona nije prestajala da se smeje kad je videla šta je dobila.

Matora je tokom emisije priznala da će nešto posle 19 časova napustiti "Elitu" zbog posete psihijatru, kao i da planira da pobegne.

Republika

Foto: Printskrin/RTV PINK

Matora besni, Đedović je smiruje

- Neću da budem paćenica. Evo, u 19.15 imam psihijatra i idem. Neću da me Anđelo pecka. Vi mislite da ja ne znam da je on namerno ušao da me pravi ludom? Marko, ja razumem i tebe i rijaliti. Ja znam da je Anđelo ušao da me pecka i provocira. Znam i šta Anita radi. Ja da budem paćenica... Neću da trpim to, hoću da dokažem - urlala je Matora na Đedovića, koji ju je smirivao.

- Matora, ti si dokazala što je ona bila sa tobom, to znaju svi - tešio ju je Đedović.

Ostaje da ispratimo da li će se Matora vratiti na imanje, kao i kako će reagovati kad bude saznala da je njena supruga dobila poklon od fanova.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Bojan

16.12.2023 05:08

Matora je lažni muškić.