MATORA BEŽI IZ ELITE: Otkriveni detalji TAJNOG plana, jedna osoba je KLJUČNA!

Autor:

Zadruga

15.12.2023

18:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Matora donela odluku da pobegne iz "Elite"!

MATORA BEŽI IZ ELITE: Otkriveni detalji TAJNOG plana, jedna osoba je KLJUČNA!

Foto: Printskrin/RTV PINK

Tokom emisije "Gledanje snimaka", Jovana Tomić Matora je doživela slom nakon što joj je voditelj Milan Milošević saopštio da publika smatra da ona pokušava da natera Anitu Stanojlović da joj prizna da je i dalje voli. Anita je ustala i direktno Matoroj poručila da je više ne voli, zbog čega je Tomićeva napustila emisiju i otišla u pušionicu. Za vreme reklama, Matora je priznala da želi da napusti "Elitu" nakon posete psihijatru, koju ima zakazanu nakon emisije.

Republika

Foto: Printskrin/RTV PINK

Matora besni, Đedović je smiruje

- Neću da budem paćenica. Evo, u 19.15 imam psihijatra i idem. Neću da me Anđelo pecka. Vi mislite da ja ne znam da je on namerno ušao da me pravi ludom? Marko, ja razumem i tebe i rijaliti. Ja znam da je Anđelo ušao da me pecka i provocira. Znam i šta Anita radi. Ja da budem paćenica... Neću da trpim to, hoću da dokažem - urlala je Matora.

- Matora, ti si dokazala što je ona bila sa tobom, to znaju svi - tešio ju je Đedović.

- Mislite da ja sa svojim kompleksima mogu da slušam Anđela kako brani Anitu? - nastavila je da besni Tomićeva.

Republika

Foto: Printskrin/RTV PINK

Tomićeva gori od besa u pušionici

- Devojko, ti biješ bitku sa vetrenjačama. Neće da ti prizna na televiziji da te je iskoristila. To niko ne bi uradio, ali niko nije lud. Svi vidimo, svima nama je jasno. Ti kao da u rudniku tragaš za nečim - očitao joj je bukvicu Marko.

Matora se malo smirila, a nama ostaje da ispratimo da li će napustiti "Elitu" nakon posete psihijatru ili će ostati u Beloj kući, da se bori sa svojim emocijama.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading