MIONI I ŠA POPUSTILE SVE KOČNICE, RAZMENJIVALI NEŽNOSTI PRED SVIMA! Reper totalno zaboravio na Vanju, ne može da sačeka ni RAZVOD!

Autor:

Zadruga

05.12.2023

02:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nenad Aleksić Ša se ponovo upustio u aferu, iako se još uvek zvanično nije ni razveo.

MIONI I ŠA POPUSTILE SVE KOČNICE, RAZMENJIVALI NEŽNOSTI PRED SVIMA! Reper totalno zaboravio na Vanju, ne može da sačeka ni RAZVOD!

Foto: ATA Images, Instagram

Mionu Jovanović u rijaliti "Elita" ispratio je dečko Stanislav Pantera Krofak, koji je definitivno odlučio da prekine vezu sa njom, te se oglasio za Republiku i otkrio da je već uplovio u novu romansu sa misterioznom devojkom. 

Pantera ne krije da je razočaran u Mionu, budući da je sa Nenadom Aleksić Ša prešla dozvoljenu granicu, te je zbog toga odlučio da stavi tačku na vezu sa njim.

Republika

Foto: RTV Pink

 

 

Iako Miona to i dalje ne zna, ona se uveliko "raspustila", pa uplovila u romansu sa oženjenim reperom, a svakodnevno razmenjuju nežnosti, ne mareći za njegov bračni status.

Miona i Ša komuniciraju u šiframa, a sve teže skrivaju svoje emocije, pa je ukućanima, kao i gledaocima, sve jasnije da su mnogo više od prijatelja i da je pitanje trenutka kada će ozvaničiti vezu.

Oni trenutno borave u kući za Odabrane, a kamera ih je uhvatila, kako razmenjuju nežnosti i flertuju, a korisnici mreža su zaključili da je reper ovakav nekada bio sa Tarom Simov.

Republika

Foto: instagram.com/printscreen

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading