ŠOK U DOMU ANE ĆURČIĆ: Saznala za SREĆNE VESTI, čestitke joj stižu sa svih strana!

Autor:

Zadruga

04.12.2023

14:48

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ana Ćurčić podelila srećne vesti!

ŠOK U DOMU ANE ĆURČIĆ: Saznala za SREĆNE VESTI, čestitke joj stižu sa svih strana!

Foto: ST/Vladimir Lukić

Ana Ćurčić

Bivša zadrugarka i influenserka Ana Ćurčić obavestila je svoje pratioce na Instagramu da je dobila skoro milion. Ta informacija ju je oduševila, zato što se mnogo trudila da dosegne velike brojke na Instagramu, a samo u poslednjih mesec dana, Ćurčićkin profil pregledalo je skoro milion ljudi. 

Foto: Instagram.com

Ana Ćurčić Instagram

 

Ana je sa oduševljenjem podelila tu informaciju sa svojim pratiocima i zahvalila se svima na podršci koju su joj pružili. 

- Volim vas sve - napisala je Ana na Instagramu uz emotikone srca. 

Foto: Instagram.com

Ana Ćurčić Instagram

Nakon što su se otpratili i verovatno blokirali na društvenoj mreži Instagram, Ana je izjavila o Aci Buliću da su odlučili da ostanu prijatelji. Ona je istakla da veruje u ljubav i da iako trenutno nije zaljubljena, zna da će ljubav doći.

Nešto što je bilo pre 30 godina, nije isto što je i sada. Mi smo seli i porazgovarali, naravno, nije to bio ne znam kakav razgovor, ali smo kao odrasli ljudi odlučili, sticajem još nekih okolnosti, nastavili smo kao prijatelji, on je tu za mene, kao i ja za njega. Uvek bih mu se obratila... Ja više u životu ne mogu da garantujem ni za šta, ali verujem da bi uvek tu bio za mene, kao i ja za njega - rekla je Ana, pa priznala:

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading