VANREDNO OBRAĆANJE FILIPA CARA: Zvanično se od večeras sve MENJA!

Autor:

Zadruga

28.11.2023

20:54

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Filip Car doneo je odluku!

VANREDNO OBRAĆANJE FILIPA CARA: Zvanično se od večeras sve MENJA!

Foto: ATA Images, youtube.com/RTV Pink Official

Bivši zadrugar Filip Car oglasio se na svom Instagram profilu sa velikim vestima za sve svoje pratioce. Najavio je da će večeras u 22 časa održati lajv prenos na svom TikTok profilu.

Njegovi pratioci željno iščekuju svaki njegov lajv, gde Filip često iznosi detalje o takmičarima rijalitija “Elita”. Ovi lajvovi su postali pravi izvor informacija za sve one koji prate ovaj popularni rijaliti.

Foto: Instagram.com

Filip Car Instagram

 

Pored toga, pratioci su posebno uzbuđeni jer žele da vide Filipovu izabranicu, trudnu starletu Aleksandru Nikolić. Aleksandra je postala omiljena ličnost među pratiocima Filipa i svi su nestrpljivi da je vide.

Podsetimo, Filip Car je stekao popularnost kao učesnik rijalitija “Zadruga”, gde je pokazao svoju harizmu i jedinstveni karakter. Nakon “Zadruge”, Filip je nastavio da gradi svoju karijeru i sada je jedan od najpoznatijih ličnosti na društvenim mrežama u regionu.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading