PORED ŽENE SPAVAO SAM SA 80 RIBA! Janjuš zapenio na Anitu zbog Matore, pa se IZLANUO i šokirao sve: Uradio sam NAJGORU STVAR!

Autor:

Zadruga

29.11.2023

02:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Janjuš u besu priznao šta je tokom braka sa Enom sve radio.

PORED ŽENE SPAVAO SAM SA 80 RIBA! Janjuš zapenio na Anitu zbog Matore, pa se IZLANUO i šokirao sve:  Uradio sam NAJGORU STVAR!

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Janjuš

Marko Janjušević Janjuš očitao bukvicu Aniti Tomić, te je brutalno izvređao, govoreći joj da nije nirmalna i da pusti JovanuTomić Matoru na miru.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Janjuš

Niame, skandaloznu raspravu Anite i Matore umešao se Janjuš, te Aniti rekao da ne glumi nevinašce, budućida može za dan da preboli Matoru, nego je koristi za rijaliti priču.

Republika

Foto: instagram.com/printscreen

Anita Tomić

- Ovo što ti pričaš ja sam prošao pre 20 godina pa pričam da me neko ne voli jer neće da se pomirim. Je*eš Matoru i baš je razvaljuješ, a sa tim je nećeš pridobiti. Na tvom mestu bih ja rekao: "Uradila sam najgoru stvar i boli me ku*ac". Voleo sam i ja pa sam je*ao 80 riba sa strane pored žene. Ovo je otišlo mnogo dublje. Daj bre oladi malo, uradio sam i ja najgoru stvar, pa evo me i dalje živ i zdrav - izlanuo se Janjuš, a Anita se nadovezala:

Republika

Foto: Printskrin/RTV PINK

Anita Tomić plače

- Ali ja sam se pokajala za to što sam joj uradila. Stvarno mi je žao. Volela bih da se pomirimo, to jest za početak bar da me sasluš ai da me ne prekida. Janjuše, drugo si ti, stvarno me ne zanim ašta si ti radio i n eznam što se mešaš.

Nakon toga Januš je rekao Matoroj da je i ona preterala, te da pokuša da se skloni od Anite, kao i da prestane da bulji u nju.

Republika

Foto: TV Pink/printscreen

Jovana Tomić Matora

- Skloni se malo od nje, tu buljiš druže u nju ko da nisi normalna - rekao je Janjuš.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading