MILJANA KULIĆ OBRUKALA ZOLU: Raskrinakala ga pred svima, ovo joj nikad neće OPROSTITI!

Autor:

Zadruga

27.11.2023

22:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Čolić pobesneo zbog prozivke bivše devojke u programu uživo!

MILJANA KULIĆ OBRUKALA ZOLU: Raskrinakala ga pred svima, ovo joj nikad neće OPROSTITI!

Foto: printscreen/RED TV, ATA Images

Veliki šef danas je zadao zadatak da se biraju najveći emotivni manipulatori u "Eliti". Na red za odabir emotivnih manipulatora u rijalitiju došla je Miljana Kulić. Ona je otvoreno progovorila o svojim viđenjima odnosa unutar Bele kuće, iznoseći svoje mišljenje o bivšem dečku Lazaru Čoliću Zoli, Aniti Stanojlović i Teodori Delić.

Miljana je istakla da su Janjuš i Zola na prvom mestu, smatrajući da je Aneli dozvolila da bude manipulisana, dok je Anita svojim postupcima iskoristila Matoru. Takođe, osudila je Teodoru zbog nedostatka emocija prema Bebici, tvrdeći da sve radi zarad rijalitija.

- Janjuš i Zola su na prvom mestu. Aneli je glupa jer je dozvolila sebi da uđe ovde i dozvoli da neko manipuliše sa njom. Druga osoba je Anita jer je manipulisala Matorom i nabijala joj grižu savesti. Hvala Bogu što ti se ovo desilo sada ali te je iskoristila zbog višeg cilja. To što je ona uradila je neoprostivo. Treća osoba je Teodora Delić jer nema gram emocija prema Bebici, sve radi zarad rijalitija - pričala je Kulićeva. 

Republika

Foto: printscreen/RTVPink

Miljana Kulić Elita

Zola je Miljanu prekinuo i odmah sasekao, tako što je priznao da je bio manipulator poslednji put u srednjoj školi, a prema njoj nikada. Čolić joj je ovo kasnije strašno zamerio i istakao da ispada najveća budala što posle takvih reči i dalje priča i provodi vreme sa njom. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading