ANITA SA LJUBAVNICOM OSMISLILA PREVARU VEKA: Matoru htele da strpaju u zatvor i pokradu joj 200.000 EVRA!

Autor:

Zadruga

22.11.2023

16:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U javnosti se pojavila priča kako je Anita planirala Matoru da prevari za ozbiljnu svotu novca i pošalje je u zatvor!

ANITA SA LJUBAVNICOM OSMISLILA PREVARU VEKA: Matoru htele da strpaju u zatvor i pokradu joj 200.000 EVRA!

Foto: shutterstock, TV Pink/printscreen

Šokantni detalji o Anitinom životu pre Elite, koji su nedavno isplivali u javnost, ostavili su mnoge u neverici. Naime, skandal oko rijaliti učesnica Anite Stanojlović i Jovane Tomić Matore ne prestaje, a svakodnevno se otkrivaju nove informacije koje bude još veće zaprepašćenje.

Kako je nedavno obelodanjeno, Anita se dopisivala sa Tiktokerkom Mateom Car, a to je navodno radila i na dan svog venčanja sa Jovanom. Međutim, to ipak nije najšokantniji detalj koji je isplivao u javnost. Naime, sada se pojavila još jedna Anitina ljubavnica, N.G., koja je javno progovorila o njenom tajnom planu koji bi mogao da uništi Matoru.

Anita se tajno viđala sa još jednom devojkom koja je i nagovorila da se uda za Matoru. Ta riba joj je rekla da će Matora da ima više poverenja u nju ako joj se zakune na večnu ljubav i da će je tako lakše nagovoriti da uzme veliki kredit od banke kako bi dobili što veći kredit, a planirala je da traži 200.000 evra. Ona je morala tada da stan stavi pod hipoteku, a ako bi se desilo da nema para da isplati banci nekoliko rata, onda bi joj zaplenili kuću, a mogla je i da završi u zatvoru na 10 godina zbog lažnih dokumenata koje je Anita isplaniralą da odnese u banku. To bi bila strašna prevara i Matoroj više ne bi bilo spasa da da je uhvaćena u tome - otkriva navodno izvor blizak Aniti i Matoroj i dodaje:

Republika

Foto: TV Pink/printscreen

Anita i Matora

- Anita je čak i Matei rekla da ima razlog zbog koga se venčava, a to je da dobije stan i lokal na njeno ime. Ona nije očekivala da će Matora hteti da zajedno uđu u "Elitu" i zbog toga je promenila plan o kreditu u poslednjem trenutku. Da nisu ušle, Matora bi siguno odnela ta lažna dokumenta u banku i tražila kredit od 200.000 evra jer se Anita ne bi smirila dok ne bi isterala svoje. Zbog nje bi sigurno završila iza rešetaka kada se ta prevara otkrije.

Matea Car, sa kojom je Anita prevarila Matoru, takođe je ubeđena da je Stanojlovićeva htela da se okoristi o Tomićevu.

Njen cilj je bio da se udajom za Matoru obezbedi trajno, jer ona nema ništa. Istina je da mi je rekla da će Matora da joj kupi lokal i stan na njeno ime i sada verujem da je novac bio njen jedini cilj - kaže Matea koja je šokirana da je Anita pored nje imala i drugu ljubavnicu - piše Star.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (1)

Loading
Verona

22.11.2023 18:13

Teško onoj koju Mitrović hrani i Đedović brani !