ODMAH PREKRŠILI ODLUKU VELIKOG ŠEFA: Njih dvoje prvi dobijaju PAPRENU KAZNU, čeka se reakcija produkcije! (FOTO)

Autor: P. R.

Zadruga

18.11.2023

20:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bahati učesnici "Elite" ne mare za pismo Velikog šefa koje je nedavno stiglo u Belu kuću!

ODMAH PREKRŠILI ODLUKU VELIKOG ŠEFA: Njih dvoje prvi dobijaju PAPRENU KAZNU, čeka se reakcija produkcije! (FOTO)

Foto: TV Pink, Shutterstock

Danas je na adresu imanja u Šimanovcima stiglo urgentno pismo Velikog šefa u kome je podsetio učesnike rijalitija "Elita" da moraju da poštuju pravila koja su im unapred postavljena, te da će svako sledeće kršnjenje biti kažnjivo novčanom kaznom u iznosu od vrtoglavnih 200.000 dinara.

Međutim, uprkos direktnom upozorenju produkcije, pojedini takmičari su odlučili da se ogluše o njegovo naređenje. Naime, Nikola Bukilić i Teodora Balzak su se odmah uputili ka hotelu i zavukli se ispod pokrivača, ne vodeći računa o kazni koju bi mogli da plate ukoliko produkcije odluči da ih "udari" po džepu.

Podsećanja radi, zbog nepoštovanja jednog od osnovnih pravila živeljenja na imanju u Šimanovcima, na adresu Bele kuće stiglo je urgentno pismo Velikog šefa, u kojem su učesnici "Elite" dobili žestoku opomenu pred drastičnu sankciju, ukoliko budu nastavili sa kršenjem pravila.

Draga Elito, s obzirom na to da su pojedinci očigledno zaboravili osnovna pravila života neophodno je da vas podsetimo. U hotelu je dozvoljen boravak jedino vođi, potrčcima i omiljenom. Svi ostali učesnici ne smeju ulaziti i boraviti. Pušenje je dozvoljeno jedino u pušionici, vešernici i napolju. Napolju je pušenje dozvoljeno svuda sem u Rajskom vrtu. Svaki učesnik koji zapali cigaretu u bilo kojoj drugoj prostori biće kažnjen sa 200.000 dinara - glasilo je pismo Velikog šefa, a među učesnicima "Elite" zavladao je muk.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading