KAZNA OD 200.000 DINARA! Hitna odluka Velikog šefa ZABEZEKNULA učesnike Elite

Autor: P. R.

Zadruga

18.11.2023

17:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Urgentno pismo izazvalo muk u Eliti!

KAZNA OD 200.000 DINARA! Hitna odluka Velikog šefa ZABEZEKNULA učesnike Elite

Foto: ST/Vladimir Lukić

Zbog nepoštovanja jednog od osnovnih pravila živeljenja na imanju u Šimanovcima, na adresu Bele kuće stiglo je urgentno pismo Velikog šefa, u kojem su učesnici "Elite" dobili žestoku opomenu pred drastičnu sankciju, ukoliko budu nastavili sa kršenjem pravila.

Naime, ponašanje pojedinih takmičara razbesnelo je produkciju, te su odlučili da preduzmu hitne mere kako bi sprečili ponavaljanje kardinalnih grešaka u rijalitiju.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Pismo Velikog šefa Zadruga 7 Elita

Draga Elito, s obzirom na to da su pojedinci očigledno zaboravili osnovna pravila života neophodno je da vas podsetimo. U hotelu je dozvoljen boravak jedino vođi, potrčcima i omiljenom. Svi ostali učesnici ne smeju ulaziti i boraviti. Pušenje je dozvoljeno jedino u pušionici, vešernici i napolju. Napolju je pušenje dozvoljeno svuda sem u Rajskom vrtu. Svaki učesnik koji zapali cigaretu u bilo kojoj drugoj prostori biće kažnjen sa 200.000 dinara - glasilo je pismo Velikog šefa, a među učesnicima "Elite" zavladao je muk.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Miki

18.11.2023 18:20

Samo tako.