"ENA NE PALI TELEVIZOR OD STRAHA" Janjuševo skandalozno ponašanje šokiralo sve, OSUDILA ga poznata pevačica!

Autor:

Zadruga

11.11.2023

02:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Maja Nikolić analizirala ponašanje Marka Janjuševića Janjuša u "Eliti"!

"ENA NE PALI TELEVIZOR OD STRAHA" Janjuševo skandalozno ponašanje šokiralo sve, OSUDILA ga poznata pevačica!

Foto: Instagram.com

Pevačica Maja Nikolić bila je gošća voditeljke Anastasije Buđić u emisiji "Pitam za druga", gde je komentarisala aktuelne učesnike "Elite". Dotakle su se i ponašanja Marka Janjuševića Janjuša, koji je nedavno pobesneo zbog toga što mu bivša supruga Ena nije poslala oprane stvari.

Republika

Foto: printscreen/RED TV

Maja Nikolić

- "Ena metlo, šta si mi ovo poslala, nisi mi oprala jakne...ovo je izgužvano, trenerka je XL, a meni treba XXXL..Danas ti je rođendan, lepo se provedi u Parizu! Neću danas da te grdim, ali sutra ću ti sve reći..." - citirala je Anastasija Janjuša.

- Šta, Majo, misliš o tome što je Janjuš izjavio? – upitala je voditeljka Nikolićevu.

- Ena je za njega ikona. Ono što je Ena preživela i pretrpela sa njim, verujem da ako ima sede, svaka dlaka joj je seda zbog njega. Treba spomenik da joj napravi. Mislim da ona ne pali televizor od straha da joj nešto ne iskoči ili da je Janjuš sada sa petom ili osamnaestom devojkom. Sva sreća imaju onu predivnu ćerku, a Janjuš je jako dobar otac... E sad, Ena zna da je on poročan, i sam je rekao da voli lepe žene. Ipak, nije u redu jer Ena mu jedina šalje stvari i jedina je koja brine o njemu, a on govori da mu fale određene stvari. Ako mu fale – neka mu pošalje neko drugi. Ena je odana, videli smo koliko džakova mu je poslala i koliko je to stvari. Da sam na njenom mestu, ne da mu ne bih toliko stvari spakovala, blokirala bih ga i nikad mu ne bih više ništa poslala, a ona je predivna – Ena je anđeo. Razumem da je 50% njegovog izlaganja zbog rijalitija, ali ostalih 50% on je kreten – to je prosto jače od njega i on je ljut što nije dobio što je zamislio. Umesto da bude srećan i zahvalan u odnosu na to kako se ponaša - istakla je Maja.

Republika

Foto: printscreen/RED TV

Maja Nikolić

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading