"MOGAO JE DA LEGNE PORED MENE!" Miljana i dalje priželjkuje odnose sa Zolom, zbog ovoga lije suze!

Autor:

Zadruga

05.11.2023

23:59

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Miljana Kulić otvorila je dušu kod Darka Tanasijević, pa otkrila koliko se ponizila zbog Zole.

"MOGAO JE DA LEGNE PORED MENE!" Miljana i dalje priželjkuje odnose sa Zolom, zbog ovoga lije suze!

Foto: ATAImages

Miljana Kulić porazgovarala je sa Darkom Tanasijevićem, pa se osvrnula na ulazak njenog bivšeg dečka, Lazara Čolića Zole.

Ona je pokušavala sve da ubedi da je potpuno ravnodušna i da ne postoji šansa da dođe do pomirenja, a onda je otkrila zašto plače već dva dana:

- Ne bih rekla da se nešto promenilo nakon Zolinog ulaska, ja ga ne primećujem, ne interesuje me, Slađa mu je dala krevet, ali nemam nikakav osećaj, kao prema Ivanu Marinkoviću. Mogao je i pored mene da legne, ne bih mogla da mu zabranim. Mnogo sam ga volela, ne mogu ni da uporedim, ovo je zatvoren prostor, Ivana i Zolu sam najviše volela, sa Ivanom imam dete, sa Zolom sam najduže bila, bili smo nerazdvojni, a sada nemam nikakav osećaj, ravna linija. Nemam onaj osećaj, nikakve uspomene, čak ni to Rajsko ostrvo, ne pamtim ništa lepo, a ni ružno. Verovatno vide ljudi da sam dva dana uplakana, pa misle da je zbog Zole, meni danima vređaju porodicu, Zola je samo kap, koja je prelila čašu - govorila je Miljana.

- Zabolelo me je, biću iskrena, njegovo izlaganje na sinoćnjim nominacijama... Zbog ljubavi sam se jako ponizila, imala sam odnose sa Bebicom, samo da bih Zoli terala inat, to samo ku*ve rade... Najstrašnije sam se isponižavala zbog ljubavi prema njemu - objasnila je Miljana.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading