MILJANA PUKLA KAO ZVONO: Zola je doveo do tačke ključanja, roni suze i jeca na sav glas!

Autor:

Zadruga

05.11.2023

08:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nakon razgovora sa bivšim dečkom slomila se na komade.

MILJANA PUKLA KAO ZVONO: Zola je doveo do tačke ključanja, roni suze i jeca na sav glas!

Foto: TV Pink/printscreen

Miljana Kulić pozvala je Lazara Čolića Zolu da tokom emisije "Nominacije" izađu ispred Bele kuće, kako bi mu priznala da ju je jako pogodilo što je u emisiji "Pitanja novinara" za njenu majku, Mariju Kulić, rekao da je smrad. 

- Ti si ovde došao i rekao da možeš sve. Ja ne znam da li si gledao rijaliti, ja nisam nikome opsovala porodicu i nisam udarala najniže. Ja mogu, ali zbog nekih stvari mi ne ide u prilog. Ti si bio samo kap koja je prelila čašu - govorila je Miljana. 

- Marija mi je uvek govorila da sam smrad i ja sam hteo u tom fazonu da kažem, da smo imali takvo mišljenje jedno o drugom. Ja sam objasnio da mislim da je Bebica folirant i prevarant, dve godine su ga dizali u nebesa, a Marija i ja smo od samog početka takvi - pravdao se Zola. 

- Ti mene ne možeš očima da gledaš jer vidiš konkurenciju u meni i takmičiš se - poručila je Kulićeva.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @samo.realno6

Kasnije tokom noći Miljana se osamila na zidiću u dvorištu Bele kuće i jecala na sav glas. Očigledno je Kulićevu pogodila rasprava koju je imala sa bivšim dečkom, pa je zbog toga i završila u suzama. 

Republika

Foto: TV Pink/printscreen

Miljana Kulić Elita

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading