MILJANA KULIĆ NE ZNA GDE UDARA: Zolin ulazak je izuo iz cipela, učesnici Elite ŠOKIRANI njenim ponašanjem!

Autor:

Zadruga

04.11.2023

11:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Promenila ploču, ovo niko nije očekivao da će se desiti.

MILJANA KULIĆ NE ZNA GDE UDARA: Zolin ulazak je izuo iz cipela, učesnici Elite ŠOKIRANI njenim ponašanjem!

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Lazar Čolić Zola sinoć se uselio u "Elitu", a u emisiji "Pitanja novinara" odmah je došlo do žestoke svađe između njega i Miljane Kulić, gde mu je bivša devojka uputila žestoke uvrede, čak i na račun njegove majke. 

Zola je komentarisao promenu ponašanja Nenada Macnaovića Bebice, a Miljani se nije dopalo na koji način on iznosi svoje mišljenje, pa ga je odmah napala i stala u odbranu bivšeg dečka Bebice, što je sve začudilo jer je tokom prethodnih dana sa njim vodila brutalan rat. 

Republika

Foto: TV Pink/printscreen

Miljana Kulić Elita

- On je Miljanu dizao u nebesa, a onda je pljuvao po njoj. Marija mu je bila najbolja, a onda je krenuo da priča sve najgore o njoj da priča. Marija je za mene smrad od samog početka, dok je on mišljenje menjao. Koji je on Bebica, ovaj sad, ili onaj?! Ja sam samo rekao da mi nije logično Bebicino ponašanje, ali i Marijino hvaljenje njega. Ne deluje mi da je glup, pa se prešao u proceni njene majke toliko - govorio je Zola. 


- Tvoja mama je Bosa je k*rva, koju je tvoj otac izj*bao samo, a ona zatrudnela. Boli te istina, ja Nenadovu majku nikada nisam uvredila, jer je ovo za tvoju majku istina. Dosta mi je da mi neko vređa majku. Bebica je bio fenomenalan prema mojoj porodici i meni, do poslenjeg dana me je držao kao , malo vode na dlanu. Šta se s njim desilo nakon toga, to on samo zna. Od mene nikad dinara nije potražio. Čak i kad sam želela da mu kupim telefon, on je izrazio želju da to bude najjeftiniji  - istakla je Miljana.

Republika

Foto: TV Pink/printscreen

Lazar Čolić Zola Elita

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading