ANA ĆURČIĆ KAO TEMPIRANA BOMBA: Pozirala u nikad vrelijem izdanju, telo zategnuto kao praćka! (FOTO)

Autor:

Zadruga

28.10.2023

10:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Drugoplasirana učesnica "Zadruge 6" pokazala je da i u petoj deceniji mnogi mogu da joj pozavide na izgledu.

ANA ĆURČIĆ KAO TEMPIRANA BOMBA: Pozirala u nikad vrelijem izdanju, telo zategnuto kao praćka! (FOTO)

Foto: ST/Vladimir Lukić

Ana Ćurčić

Drugoplasirana zadrugarka, Ana Ćurčić, ne oglašava se previše za medije, a sa fanovima komunicira putem svog Instagram profila, gde je poprilično aktivna i neretko objavljuje fotografije i snimke.

Republika

Foto: e-stock/ Časlav Vukojičić

Ana Ćurčić

Danas je brojne pratioce obradovala fotografijom u kratkoj crnoj haljini, a mnogi su zaključili da Ćurčićeva izgleda bolje nego ikada.

Ana je na stepenicama pozirala u kratkoj crnoj haljini i čizmama. Ova kombinacija isticala je njenu vitku figuru i telo koje je zategnuto kao praćna. Poznato je da Ana redovno odlazi u teretanu i da joj je to hobi kojem je jako posvećna, pa zbog toga nije ni čudno što ovako dobro izgleda u petoj deceniji života. 

Mnogi su primetili da je Ćurčićeva okrenula novi list i da se posvetila sebi, pa je sve češća u noćnim provodima i izlascima sa svojim društvom, zbog čega se bas i pretpostavlja da je ovu izazovnu kombinaciju obukla za neki od izlazaka, koje jako često podeli na svojim društvenim mrežama. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (4)

Loading
JA

28.10.2023 10:56

Jos da su joj i moralne vrednosti tako cvrste…….

Vojvotkinja Tolstoj

28.10.2023 19:44

Ti @JA@ si - Niko. I rugoba, fizička i duhovna ! Za tebe je Ana Ćurčić AVION! Naravno da je moralna, ali izmišljajte ! Jedina NIJE imala seks u Zadruzi ! ! A ti @JA@ kad bi ušao (la) pokazao bi svoju seksualnu prljavštinu. O Ani se bavim, sram te bilo praznog života !

Iva

28.10.2023 20:19

@Vojvotkinja Tolstoj - Hahahaha Ana je moralana gromada hahaha 😛 😛😛😂😂😂

mira

28.10.2023 20:28

dokona njanjava