TAKI DELIO DEVOJKU SA EROM OJDANIĆEM: Isplivala mračna tajna učesnice Elite!

Autor:

Zadruga

26.10.2023

08:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nova drama trese imanje u Šimanovcima.

TAKI DELIO DEVOJKU SA EROM OJDANIĆEM: Isplivala mračna tajna učesnice Elite!

Foto: printscreen/RTVPink, Republika.rs, ATA Images

Sinoć je u emisiji "Pitanja gledalaca" došlo do svađe između Miljane Kulić i Nenada Macanovićeva Bebice u kojoj je ona iznela da je Tedora Delić bila intimna sa pevačem, Erom Ojdanićem

Republika

Foto: TV Pink/printscreen

Nenad Macanović Bebica

Apsolutno ga ne koristi, zaljubila se. On je baš tip momaka koje je imala ona do sada. I slep vidi da se zaljubila. Njoj se ovaj čovek gadi i sama priča non stop o bivšem momku kako je izgledao, apsolutno sa gađenjem priča o njemu kada god ima priliku za to, apsolutno ga upoređuje sa bivšim momkom. On je šeširdžija, a bivši momak je Bog. Igra igru zato što je bivši momak, nažalost, Miljane Kulić. Kada god joj prilazi, ona traži izgovor: "Hajde reši sa ovom tvojom bolesnicom šta imaš". Era Ojdanić?! Ja sam razmišljala, ona je promenila lični opis. Moje mišljenje i moj subjektivni osećaj je da je Era Ojdanić s*kualno opštio sa njom, kao i njegov unuk Uroš. Tako da, ova devojka je devojka poznatog morala - rekla je Miljana.

A sa kim su ti sestre opštile? - upitao je Bebica.

Čeka Zolu, rekla je Urošu da jedva čeka da uđe Zola. Smatram da čim pre bude ušao Zola, da će biti zanimljivo - poručila je Kulićeva.

- Miljana je poznata po istini ovde - dodala je kratko Teodora Delić. 

Republika

Foto: TV Pink/printscreen

Nenad Macanović Bebica i Miljana Kulić

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading