STIGAO ZVANIČAN PAPIR U ELITU: Saznaće se za najveću IZDAJU u Beloj kući!

Autor:

Zadruga

23.10.2023

14:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Takmičari "Elite" se šokirali kad su čuli sadržaj pisma Velikog šefa!

STIGAO ZVANIČAN PAPIR U ELITU: Saznaće se za najveću IZDAJU u Beloj kući!

Foto: Pink, ST/N. PANČIĆ

Elita

Takmičari "Elite" su danas saznali da je novi vođa Nikola Jovanović Predsednik, a potom i ko su novi Odabrani učesnici. Veliki šef im je poslao i treće pismo, koje će zasigurno izazvati haos u Beloj kući.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Predsednik čita pismo Velikog šefa

- Draga Elito, toliko puta ste pomenuli reč izdajica, da uopšte nije slučajno što ćete danas birati učesnike koji su po vašem mišljenju najveće izdajice. Često u svađama i raspravama govorite jedni drugima da su vas izdali. Sada ćete birati najveću izdajicu u Eliti. 

- Kao i uvek, tokom ovakih izbora, morate obrazložiti svoje mišljenje i ne možete navesti sebe. Glasaćete za tri osobe koje su najveće izdajice. Od svakog od vas ponaosob zavisi po kojim kriterijumima ćete birati i ko će poneti titulu najveće izdajice.

- Već smo govorili o tome da je neophodno da tokom izbora budete iskreni, da se ne obazirete na tuđe mišljenje i da ne glasate za nekog zato što su to drugi uradili. Imajte svoj stav, iznesite svoje mišljenje, budite otvoreni - pročitao je Predsednik pismo Velikog šefa.

Predsednik je dao reč Nikoli Lakiću.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Predsednik čita pismo Velikog šefa

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading