PRODUKCIJA POSLALA SAOPŠTENJE U ELITU: Sprema se haos, vreme je da se čuje mišljenje PUBLIKE!

Autor:

Zadruga

21.10.2023

16:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Veliki šef obavestio takmičare o pravilima zadatka za ovu subotu.

PRODUKCIJA POSLALA SAOPŠTENJE U ELITU: Sprema se haos, vreme je da se čuje mišljenje PUBLIKE!

Foto: Ilustracija

Veliki šef poslao je pismo na adresu Bele kuće u kojem je učesnicima Elite saopšten važan zadatak. Oni su danas stavljeni na teške muke i moraće svako da glasa za tri najosećajnije osobe u takmičenju. 

- Draga Elito, vreme je da čujemo ko je po vama najosećajnija osoba. Nek svako od vas ustane i kaže imena tri najosećajnija učesnika. Morate obrazložiti mišljenje i ne možete navesti sebe, a odgovori da ne znate i slično su neprihvatljivi. Pozdrav, Veliki šef - glasilo je pismo koje je poslao Veliki šef danas na adresu Bele kuće.

Poznato je da pored učesnika publika takođe ima pravo da glasa u ovim anketama, pa rezultati budu saopšteni tokom emisije "Pretres nedelje". Takmičare uvek poremeti sud koji su dali gledaoci jer smatraju da to govori ko je favorit u narodu, a ko ima hejtere, ako se radi u negativnim listama. 

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Pismo Elita

Na ovakvim sastancima često izbiju i žestoke svađe jer neki učesnici ne vole da budu izglasani za bilo kakvu vrstu etikete. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading