"NIKAD BOLJE NIJE IZGLEDAO" Maja Marinković spremna da ponovo OSVOJI Mensura, javno PONIZILA Filipa Cara!

Autor:

Zadruga

16.10.2023

21:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Maja Marinković nahvalila jednog bivšeg, drugog javno ponizila!

"NIKAD BOLJE NIJE IZGLEDAO" Maja Marinković spremna da ponovo OSVOJI Mensura, javno PONIZILA Filipa Cara!

Foto: ST/Nemanja Pančić/Nikola Mutic, E-stock

Bivša zadrugarka i starleta Maja Marinković je u večerašnjoj emisiji "Pitam za druga" voditeljki Ani Radulović otkrila šta misli o Mensuru Ajdarpašiću, sa kojim je imala kratku aferu. Ona ga je nahvalila, pa indirektno ponizila Filipa Cara.

- Iksreno, najzanimljiviji mi je Mensur. Zašto? Nedodirljiv je ove sezone. Sviđa mi se što nije daj šta daš, kao Jaško. Drži svoj stav. Mislim da unutra nema nijedna devojka koja mu je dorasla. Svi smo imali greške, odabire. Sviđa mi se kakav stav ima. Možda ako uđe neka devojka, dođe do nečega - rekla je Maja.

Republika

Foto: Red tv printscreen

Maja Marinković u "Pitam za druga"

- Ti se smeškaš kao da priželjkuješ da uđeš i budeš ta devojka - primetila je voditeljka.

- Mi smo dobri. Ostali smo prijatelji, iako smo imali neke stvari u prošlosti. Da, nikad bolje nije izgleda, sviđa mi se što drži do sebe, trenira. Nije se zapustio kao neki što sede kod kuće. Znaš ono, nabiju neku kilažu, pa kukaju - dodala je Marinkovićeva.

- Kako komentarišeš Milicu koja mu se obratila kao Drvo? - pitala je Ana.

- Ne bih rekla ništa loše, ali to mi se ne sviđa. Koju potrebu imaš da dokazuješ ko je kome slao poruke, ako više nema ničega? Ja sam dala poruke jer sam ja uvek pričala kakao je bilo. Deluje mi kao da se hvata za njega, nije mi se svidelo. Malo možda, deluje mi, kao da se dođe u javnost. Možda grešim, ali to mi se ne sviđa - istakla je bivša zadrugarka.

Republika

Foto: Red tv printscreen

Maja Marinković u "Pitam za druga"

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Tamara ana

16.10.2023 22:11

Nece te ni on. Mozda samo za kombinaciju, ali ne verujem. Tebe nece niko javno i ozbiljno. I sta si onda ti ! Kako se to zove?