ASMIN SE OKOMIO NA BIVŠE DEVOJKE MARKA MARKOVIĆA: Otkrio da je Žana plaćala njegove "usluge", pa izvadio KECA IZ RUKAVA!

Autor:

Zadruga

11.10.2023

17:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Asmin Durdžić progovorio je o Žani Đorđević, pa joj postavio brutalno pitanje, svi čekaju njen odgovor.

ASMIN SE OKOMIO NA BIVŠE DEVOJKE MARKA MARKOVIĆA: Otkrio da je Žana plaćala njegove "usluge", pa izvadio KECA IZ RUKAVA!

Foto: ST/N. Mutić

Nakon što se u "Eliti" desilo součavanje Aneli Ahmić i Stanija Dobrojević mnogi su poželeli da javno iznesu svoj sud o gorućoj rijaliti temi, a jedna od njih bila je i Žana Đorđević. Ona se oglasila i žestokim rečima progovorila o Staniji, koja je podsećamo bivša devojka Marka Markovića, pa nije ni čudno što Žana nije želela da je poštedi. 

- Gledala sam suočavanje Aneli i Stanije. Što se tiče mog komentara i mišljenja, mislim da je Aneli bila daleko dominantnija od Stanije u razgovoru. Sa moje tačke gledišta mi je celo to suočavanje više izgledalo kao nadmetanje šta je kome kupljeno po skupljoj ceni, čije su krpice i komadi odeće fejk, a čiji original. S obzirom da pričamo o ženi koja je ostavljena i prevarena i o novoj izabranici dotičnog Anelinog sadašnjeg-bivšeg muža, mislim da je razgovor bio dosta čudan, pitanja su bila jako čudna sa obe strane. Meni su izgledale kao dve školske drugarice koje se dugo nisu videle, pa su se srele i sele da proćaskaju na klupici u parku, ko je kada i koliko imao intimnih odnosa u međuvremenu, ko je gde, šta, kada i koliko pazario - priča Žana, koja ne veruje u Stanijinu priču da nije znala da je Asmin oženjen.

Republika

Foto: Ata images

Žana Omnia

 

Asmin Durdžić nije mogao da ostane dužan, pa je odmah odgovorio bivšoj zadrugarki i iskoristio priliku da potkači i Stanijinog bivšeg, Marka Markovića:

- Jesi li videla kako Betmen uspe za dva sata ono što nijedan Stanijin bivši nije uspeo mesecima. Dobiješ za dva sata novinarsku pažnju i, naravno, ponovo preko Stanije. Samo ovaj put nisi morala da plaćaš da ti neko glumi momka. I ne moraš da se rokaš po jahtama. Da li želiš još neku uslugu? - napisao je Asmin putem Instagram profila.

Republika

Foto: instagram.com/printscreen

Asmin Durdžić

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading