ALEKS SE I TRUDNA BLAMIRA: Javno pokazala ljubav prema Caru, prešla mu preko svih PONIŽENJA - fanovi ZGROŽENI!

Autor:

Zadruga

11.10.2023

09:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pobednica "Zadruge 6" javno pokazala da su ona i Filip ponovo u ljubavi.

ALEKS SE I TRUDNA BLAMIRA: Javno pokazala ljubav prema Caru, prešla mu preko svih PONIŽENJA - fanovi ZGROŽENI!

Foto: ATA Images, TV Pink

Aleksandra Nikolić nedavno je otkrila u medijima, nakon raskida sa Filipom Carem, da je u drugom stanju i da nosi devojčicu, koja bi trebala da se rodi u aprilu mesecu. Filip i Aleksandra su žestoko ratovali preko društvenih mreža i medija, kad se saznalo da ju je on varao sa Majom Marinković, ali su zbog svoje ćerke koja treba da se rodi odlučili da spuste loptu i da održe mir, koliko god da je to moguće. 

Međutim, izgleda su odnosi između Aleks i Cara mnogo bolji nego što je bilo ko očekivao i to u rekorno kratkom periodu. Naime, Filip je držao uživo prenos na mreži TikTok, a u jednom trenutku oglasila se Nikolićeva u komentarima, što nikome nije moglo da promakne. 

Republika

Foto: ST/Dragan Kadić/Nikola Mutic

Aleks Nikolić, Filip Car i Maja Marinković

- Jeste, divan dečko - napisala je ona, a fanovima nije baš najjasnije da li je bila ironična, pa su zbog toga i mišljenja podeljenja.

Mnogi njeno oglašavanje smatraju kao dovoljno dobar dokaz da su se Car i ona pomirili jer da nije tako, verovatno se ne bi ni javljala, dok drugi smatraju da je ovo bila ironija i da je u njegov TikTik lajv ušla samo kako bi ga provocirala. 

- "Zar niko nije shvatio da je ironična?", "Izgleda da se nikad neće opametiti", "Naravno da će mu preći, nema para od baba ako nisu u ljubavi" - bili su samo neki od komentara koji su se nizali na društvenim mrežama gde je objavljeno da je Aleks bila na Carevom Lajvu. 

Ipak mnogo je više negativnim komentara, koji ne mogu da veruju da je sebi u drugom stanju dopustila da se ponovo ponizi i proguta sve što je Maja plsirala u javnosti, kao i scene koje je lično gledala na Filipovom rođendnanu. 

Šta je prava istina o njihovom odnosu još uvek nije jasno, zbog čega sve čekaju da se oni oglase i potvrde spekulacije o pomirenju. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (1)

Loading
Olya

11.10.2023 17:49

Ovaj i dalje zarađuje ležećki...