STANIJA SAZNALA ISTINU O ASMINU: Aneli raskrinkala BIVŠEG, na dan PROSIDBE je uradio JEZIVU STVAR!

Autor:

Zadruga

07.10.2023

00:01

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Aneli Ahmić šokirala Staniju Dobrojević!

STANIJA SAZNALA ISTINU O ASMINU: Aneli raskrinkala BIVŠEG, na dan PROSIDBE je uradio JEZIVU STVAR!

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Stanija Dobrojević odlučila je da preseče i večeras se suoči sa starletom Aneli Ahmić, koja ju je optužila da joj je ukrala supruga Asmina Durdžića. Stanija je upravo ušla na imanje u Šimanovcima i svi su zanemeli kada su je videli na imanju.

- Da li je on tebe od kada je sa mnom u ljubavnom smislu hteo da te vrati?

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Stanija Dobrojević i Aneli Ahmić

 

- Svaki dan, svaki drugi dan me je zvao na kameru, tražio mi je da se pomirimo, imaju te poruke. Ja ne znam šta se napolju dešava - tvrdi Aneli.

- Meni je rekao da mu izvlačiš mnogo novca, da za dete daje 4, 5 hiljada

- On laže ženo draga, on ima programe da kao uplati svojim radnicima, a nije. On mi je poslao to kada je krenuo za Majami, kada sam ja krenula za Austriju, poslao mi je hiljadu evra, kada je bio u Majamiju, poslao mi je 500 evra. Ja sam njega molila da pošalje, kada se vratio iz Majamija, on mi je rekao da krenem u Dubrovnik, tri dana pre nego što ćete vi krenuti, njemu je smetalo to što sam ja u Sarajevu, znao je da ima puno kafana, to mu je bolna tačka - tvrdi Aneli.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Stanija Dobrojević i Aneli Ahmić

 

- On se tebi javljao dok ja radim jogu i treniram, dobro - šokirana je Stanija.

- Ne znam gde si bila, kad mi se javio, kod mene je bilo 5 ujutru, to bi bilo kod vas 11 navečer, to mi je bilo sumnjivo. On je meni svaki dan pisao, nekad bi izostao, namerno, pre prstena vašeg, kad ste se držali za rukicu, tad se to desilo, kad me je ispitivao, ja sam mu rekla da imam 300 evra - nastavlja Ahmićka.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Veronika

07.10.2023 07:25

Ala je ova Stanija nisko pala. Cuj ulazi u Elitu da razgovara sa ovim otpadom od zene. Sta ona ima sa njom?Ima valjda sa njim. Veruje njoj, a ne njemu i to pred milionskim gledalistem. Nisam znala da je toliko glupa. Ovako nesto ne bi ni dete iz osnovne skole uradilo. Jadna ona koliko se izblamirala. Pa da li se svako ko udje u vezu sa ozenjenim izvinjava zeni? Ovo je van mozga. A ucveljena i ustavljena, uz to napucana zena se od tuge bacila na Janjusosaurusa. Jadno dete!