POJAVIO SE PRIVATNI SNIMAK KAČAVENDE I ANE IZ STANA: Javnost OBMANJENA, ISTINA isplivala na videlo konačno! (VIDEO)

Autor:

Zadruga

06.10.2023

20:22

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pojavio se privatni snimak Ane Ćurčić i Milene Kačavende!

POJAVIO SE PRIVATNI SNIMAK KAČAVENDE I ANE IZ STANA: Javnost OBMANJENA, ISTINA isplivala na videlo konačno! (VIDEO)

Foto: ST/Dragan Kadić

Milena Kačavenda i Ana Ćurčić, nekada bliske prijateljice, sada su u sukobu. Susret u gradu bio je napet, sa Kačavendom koja je izjavila: "Kako te nije sramota da me pogledaš u oči". Kačavenda je iznela tvrdnje o Ćurčićevoj prošlosti, uključujući navode o preljubama. Ćurčić je ostala korektna, ali je izrazila nezadovoljstvo Kačavendinim postupcima. Ovaj sukob se nastavlja i dalje.

Na društvenim mrežama pojavio se privatni snimak Milene Kačavende i Ane Ćurčić. Snimak, koji je navodno snimljen u stanu, prikazujekako se šale i uživaju u društvu jedna druge. Atmosfera na snimku je vesela i srećna, što je u suprotnosti sa nedavnim izveštajima o njihovom sukobu.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Republika (@republika.rs)

 

Na snimku se vidi kako Kačavenda i Ćurčić dele smeh i priče, dokazujući da su nekada bile bliske. Ovaj snimak pruža retki uvid u njihov privatni život i pokazuje da su nekada bile u dobrim odnosima.

Međutim, ovaj snimak je izazvao mnogo spekulacija među fanovima. Neki se pitaju da li je ovo znak da bi moglo doći do pomirenja između Kačavende i Ćurčić. Drugi su izrazili tugu zbog toga što su njih dve sada u sukobu, s obzirom na to koliko su srećne izgledale na snimku.

Foto: Printskrin/RTV PINK

Milena Kačavenda i Ana Ćurčić

 

Bez obzira na sve, ovaj snimak je podsetnik na to koliko se stvari mogu promeniti. Iako su Kačavenda i Ćurčić nekada bile bliske, sada su u sukobu. Ali ko zna? Možda ovaj snimak otvori put ka pomirenju.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Ljiljana

06.10.2023 22:04

Mileni ne verujem ni jednu jedinu reč. Mišljenja sam da se udružila sa đedovićem zarad boljeg plasmana. Svi smo videli da je ona podržavala Anu, radi svoje promocije. Čak su i novinari,voditelji i nacija komentarisali:da pored ovakve drugarice Ani nisu potrebni neprijatelji. Travestitka laže kad zine, ima i ona decu, bolje da brine o njima nego što provlači Aninu ćerku,dečka i sina. Kačavenda i đedovićka su zlo neviđeno, ona bi trebala misliti na Boga. 🤮🐉🐉🐉🐉🐉🐉🐉🐉🐉🐉🐉🐉

Nadica

06.10.2023 23:23

@Ljiljana - Milena,uzas.... zlo nevidjeno