OTVORENO PISMO ANE ĆURČIĆ ŠOKIRALO NACIJU: Objavljeni svi detalji o AFERAMA, Aca Bulić će zbog ovog grcati u suzama!

Autor:

Zadruga

23.09.2023

18:08

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ana Ćurčić se oglasila i progovorila o svim aferama koje drmaju rijaliti!

OTVORENO PISMO ANE ĆURČIĆ ŠOKIRALO NACIJU: Objavljeni svi detalji o AFERAMA, Aca Bulić će zbog ovog grcati u suzama!

Foto: e-stock/ Časlav Vukojičić

Drugoplasirana zadrugarka Ana Ćurčić na Instagram profilu odlučila je da se oglasi i otkrije sve o njenom stanju kroz koje prolazi sada. Naime, Ana je imala potrebu da se obrati svima i poruči da stavlja tačku na priču vezanu za rijaliti, te je progovorila i o odnosu sa Acom Bulićem, kako su mnogi shvatili, jer ga je nazvala ,,promašenom ljubavi" 

Foto: e-stock/ Časlav Vukojičić

Ana Ćurčić

 

- Od izlaska iz Zadruge, pokušavam da svoj ,,mali" život sastavim. Promašene ljubavi, promašeni prijatelji, promašeni potezi. Da mogu da vratim vreme nikada ne bih ušla u Zadrugu i nikada ne bih jurila ono zbog čega sam se izgubila. Ja nisam i nikada neću biti rijaliti igrač. Ja sam samo običan čovek. Krv i meso. Imala sam svoje greške, svoje propuste. prenaglačeno sam se radovala, tugovala i svađala. Na tome vam se izvinjavam. nisam umela drugačije. To me je sve koštalo i još uvek plaćam cenu svojih pogrešnih poteza. Nisam ni u kotanktu ni sa kim ko je trenutno na sceni rijalitija i više nikada neću biti. Svojim učešćem naštetila sam samo sebi i svojoj porodici - napisala je Ana, pa dodala:

 

- Ovim putem želim da kažame da je za mene rijaliti završen. Neću ga igrati ni spolja, ni unutra. Ono što se trenutno radi osećam kao da me svako jutro udari ,,uragan" posle kojeg moram da se sastavljam iznova i iznova. Nikome nisam namenski nanela zlo, možda sam pogrešila, ali ne iz loše i zle namere. Ljudi koji su moje učešće vodili spolja posle kojeg ni dan danas ne mogu da se oporavim, sigurna sam da nisu takođe imali lošu nameru, ali su seneke stvari samo meni obile o glavu. Sa tim stvarima stavljam tačku na sve što se tiče rijalitija. ovoliko hejta i osuda zaslužuju monstrumi. Tako da smatra da nisam ni ja. Svim onim koji trenutno igraju rijaliti želim srećnu sezonu. 

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (3)

Loading
Sa

23.09.2023 19:04

Nadam se da će se Ana ovog put zaista odvojiti od svih "pisancija" (i njenih i fanovskih, hejterskih, klanovskih, ..) i dokazivanja ko laže a ko je prijatelj. Rialiti je za nju završen trebao biti u septembru kad je počeo novi rialiti. Ovi što su ušli zbog svađa sa njom brzo će "ispuhati" temu "šta je i da li Ana laže" i postat će nezanimljivi ( već svi i pričaju da im je dosadilo slušati Kačavendu i Đedovića kako 20 dana verglaju iste priče) a već ih niko i ne sluša. Prestat će se pojavljivati i ove poput Šašićke koja je uvek u nekom "blatu" i uvek mora da dokazuje da je ona dobra i iskrena žena (u dva njena boravka u rialitiu je uvek bila u nekim tračevima i svađama i nikad nije ništa lepo pokazala) Zato Ana beži natrag u život daleko od kamera, instagrama i portala i poštuj svoje zrele godine i porodicu, pusti sad druge da se sramote. Ni "vitezovi na belom konju" nisu više vitezovi, prošla su ta vremena. I, biraj prijatelje a svoju intimu čuvaj samo za sebe.

Melanija

23.09.2023 20:29

@Sa - Pa Ana (prepoznatljiv "Rukopis" ) ući ćeš ti u realiti i to vrlo brzo jer tako hoće "Velika Šefica i Šef" da pokušaš da se opereš i koju paricu zaradiš jer kirija je plaćena samo za šest meseci a Aca neće više da plaća.

Po

27.09.2023 10:04

@Melanija - Ne ti nisi monstrum ti si nesto jos gore!