OBJAVLJENE NOVE INFORMACIJE O STANJU ANE ĆURČIĆ: Uhvaćena nakon RASKIDA sa Bulićem, više ništa neće biti isto!

Autor:

Zadruga

06.10.2023

17:51

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ana Ćurčić šokirala sve svojom promenom!

OBJAVLJENE NOVE INFORMACIJE O STANJU ANE ĆURČIĆ: Uhvaćena nakon RASKIDA sa Bulićem, više ništa neće biti isto!

Foto: ST/Dragan Kadić, E-Stock/Časlav Vukojičić

Ana Ćurčić, poznata zadrugarka, nedavno je odlučila da promeni svoj izgled. Otišla je kod svog omiljenog frizera i napravila veliku promenu - ofarbala se u svetlije pramenove. Ova promena je izazvala veliki broj pozitivnih komentara na društvenim mrežama. Mnogi su primetili da Ana sada izgleda svežije i srećnije.

Ana je poznata po tome što voli da eksperimentiše sa svojim izgledom, ali ova promena je bila nešto sasvim novo. Svetliji pramenovi su joj dali novu dozu samopouzdanja i mnogi smatraju da je ovo njen najbolji izgled do sada.

Foto: Instagram.com

Ana Ćurčić Instagram

 

Ova promena dolazi nakon što je Ana prekinula vezu sa Acom Bulićem, takođe zadrugarom. Raskid je bio težak za Anu, ali ona je uspela da pronađe sreću i zadovoljstvo u sebi. Mnogi smatraju da je ova promena u njenom izgledu simbol njene nove sreće i ljubavi prema sebi.

Ana je dobila mnogo podrške od svojih fanova koji su joj poslali brojne poruke podrške. Mnogi su komentarisali kako izgleda prelepo sa novom frizurom i kako se raduju što je ponovo srećna.

Ana Ćurčić je pokazala da promena može biti dobra stvar i da može doneti novu energiju i samopouzdanje. Njen novi izgled je inspiracija za sve one koji prolaze kroz teška vremena - pokazala je da je moguće pronaći sreću i ljubav prema sebi nakon raskida.

Foto: e-stock/ Časlav Vukojičić

Ana Ćurčić

 

Svetliji pramenovi su definitivno doneli novu svetlost u Anin život. Ona sada izgleda srećnije i zadovoljnije nego ikad pre, a njen osmeh govori više od hiljadu reči. Ana Ćurčić je dokazala da ljubav prema sebi dolazi na prvom mestu i da svaka žena treba da se oseća lepo u svojoj koži.

Ova promena u Aninom izgledu nije samo estetska - to je simbol njene unutrašnje transformacije. Ona je pokazala da svaka žena može biti jaka i samopouzdana, bez obzira na to šta joj život donosi.

Ana Ćurčić nastavlja da inspiriše svoje fanove svojom snagom, hrabrošću i ljubavlju prema sebi. Njen novi izgled je samo još jedan dokaz njene unutrašnje snage i samopouzdanja.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (4)

Loading
Vojvotkinja Tolstoj

06.10.2023 19:26

Ja je za SVE podržavam ! Naravno da ima i nekih greški, ALI MANJE OD DRUGIH !! Strašno su se ostrvili na nju - ej, hteli bi da joj oduzmu svako pravo : šta njih briga koga više NEĆE za prijatelja, SIGURNO POSTOJI RAZLOG !!! A svi njeni kritičari takođe U DANU SLAŽU i promene mišljinje 100% i - ništa !!!! Iz Đedovića izlazi veliko zlo, iz drugih "malo manje"...

Lola

06.10.2023 19:48

Ogavna žvalavuša.

Lala

06.10.2023 20:49

@Lola - Jesi ti zena , fuj

Melanija

06.10.2023 22:08

@Lala - Pa Ana je bila šampion u davanju nadimka. Neka malo i tu čorbu kusa. Ispade "Njanjava", "Klozetarka", "Preljubnica", "Rasturačica brakova", "Usko grlo", "Tbletomanka", "Prevarant", "Kamataš"... I što vreme više prolazi nizaće se novi nadimci sa novim porazima.