OBJAVLJEN NALAZ IZ PRIVATNE KLINIKE NA KOJOJ JE BILA KAČAVENDA: Otkrivena ISTINA o njenom POROKU, OVO je Milenino PRAVO LICE!

Autor:

Zadruga

01.10.2023

12:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Privatna klinika u kojoj je Milena Kačavenda tražila pomoć, izdala je zvaničan rezultat!

OBJAVLJEN NALAZ IZ PRIVATNE KLINIKE NA KOJOJ JE BILA KAČAVENDA: Otkrivena ISTINA o njenom POROKU, OVO je Milenino PRAVO LICE!

Foto: Shutterstock, ATAImages

Elitna takmičarka Milena Kačavenda definitivno je obeležila rijaliti, a sada je konačno objavljen nalaz od lekara na njenom zvaničnom Instagram profilu, te su administratori odlučili da raskrinkaju sve neistine koje se plasiraju. 

Foto: ST/Nikola Mutić, ATAImages, Shutterstock

Milena Kačavenda i Ana Ćurčić

 

Naime, dosta se spekulisalo o Mileninom lečenju, o čemu je i ona sama pričala, te nije imala problem da otvori dušu i iznese sve detalje njene borbe pred ulazak u ,,Elitu". Milena je istakla i apelovala na sve ljude koji se bore sa problemima, da odu kod lekara i potraže stručnu pomoć. 

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Milena Kačavenda Elita 7

 

Tako je na njenom zvaničnom Instagram profilu osvanuo izveštaj lekara sa jedne privatne klinike, a potom je usledilo i zvanično saopštenje:

- Ponovo postavljamo nalaz zbog Njanjinih (Ana Ćurčić) tvrdnji! Da li kod alkoholičarke nalazi mogu biti čisti?! Milenin nalaz je čist! Želimo da vidimo i tvoje nalaze, tvoju istinu! Hrabrost se krije u iznošenju istine, a lažima se služe osobe poput tebe - stoji u saopštenju. 

Republika

Foto: Instagram.com

Milena Kačavenda Instagram

 

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading