SVAKOM PO ZASLUZI: Zorica Marković progovorila o KRAHU PRIJATELJSTVA sa Anom Ćurčić, ovo je ISTINA!

Autor:

Zadruga

03.10.2023

17:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevačica i bivša rijaliti učesnica otkrila je zbog čega se udaljila od Ane Ćurčić.

SVAKOM PO ZASLUZI: Zorica Marković progovorila o KRAHU PRIJATELJSTVA sa Anom Ćurčić, ovo je ISTINA!

Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Bivša zadrugarka i poznata pevačica Zorica Marković progovorila je javno o svom odnosu sa Anom Ćurčić i otkrila da li je njihovo prijateljstvo puklo nakon što se završila šesta sezona rijalitija "Zadruga". 

- Ja sam samo bila u "Zadruzi" uz nekog kome je, po meni, bilo teško, kako god se zvao i kakav god život imao. Ja sam nju upoznala u "Zadruzi" četiri meseca sam joj bila rame za plakanje, ja mislim da je to ljudski. U suštinu i istinu bilo čiju niti sam pokušavala niti želim da uzlazim. Bitno mi je kako se neko prema meni ponaša, vodim se onom mojom čuvenom "svakom po zasluzi". Ona se prema meni i dalje ponaša lepo, ne družimo se svaki dan, ali se čujemo. Ona ima svoje obaveze, posao, život, takođe i ja nisam bila celo leto u Beogradu, radila sam kao nikada, tako da nema razloga da ne komuniciramo, a treba i da sednemo da popijemo kafu - govorila je Zorica Marković za Srbiju Danas, pa otkrila da li će se obestiniti njihov dogovor da otvore zajedničku kafanu.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Zorica Marković

- To je odlično pitanje, pa evo da razjasnimo to jednom za svagda. Na superfinalnoj večeri Aca Bulić me je pitao, a on ima neke svoje prostore, da li bih ja želela da mi on to iznajmi. Ja kafane volim, moje kafane su bile uspešne, narod još uvek nenormalno traži moje kafane što će se uskoro obistiniti. Aci sam rekla da hoću, ali da ćemo videti kada se odmorim nakon "Zadruge", Ana je to najavila u emisiji "Narod pita". Ona je to verovatno videla kao neki timski rad. Na tome se sve završilo, nismo dalje pričali o tome, ne znam da li su Acini prostori koje poseduje slobodni da bih ja mogla da uđem i to je cela istina, raznorazne priče kruže.

Zorica je otkrila i u kakvim je odnosima sa Acom Bulićem, da li se nešto promenilo od izlaska iz rijalitija. 

- Kao i uvek u fenomenalnim. Anu nisam poznavala pre rijalitija, nisam čula ni za nju, a ni za Zvezdana.

Republika

Foto: Republika.rs/O. Bogdanović

Zorica Marković i Ana Ćurčić

Pevačica je dala svoj sud o tome da je ljubav Ane i Ace bila sama farsa, kao što se nedavno saznalo u javnosti, otkako je njena bivša podrška obelodanila prepiske. 

- Ja sam poznata kao neko ko uvek kaže šta misli i kažem ono što znam. Ja u ovu priči nakon izlaska se nisam mešala, niti sam imala potrebe i nisam znala kakvi su čiji odnosi. Mi se nismo ni viđali osim na jednom ručku kada su želeli zadrugari da dođu. Na tom ručku smo najmanje pričali o "Zadruzi", a ovih svih meseci, ja o njegovom životu nisam pričala, čula sam ono što ste i vi čuli. Mnogi su to shavtili kao inat nekima.

Republika

Foto: ST/Nikola Mutić

Zorica Marković

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading