"UPADAM MIĆI U KUPATILO, DA ME..." Uroš Stanić sprema novi skandal u Eliti, Pržulju najavio AKCIJU!

Autor: G.D. / M.I.

Zadruga

03.10.2023

10:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Uroš Stanić ne odustaje od Lepog Miće, želi vrelu akciju sa njim.

"UPADAM MIĆI U KUPATILO, DA ME..." Uroš Stanić sprema novi skandal u Eliti, Pržulju najavio AKCIJU!

Foto: ST/Nikola Mutić, ATAImages

Uroš Stanić planira da zavede Lepog Miću i s njim ima se*s u kupatilu "Elite".

Voditelj Darko Tanasijević razgovarao je preksinoć s kontroverznim učesnikom rijalitija, koji se javno deklarisao kao gej u "Šiša baru", gde su pala nova priznanja i pakleni planovi koje želi da ostvari u dogledno vreme.

Iako do sada nismo imali prilike da gledamo gej-odnose u jednom rijalitiju, po svemu sudeći, ovog puta jedan učesnik je rešio da se to desi.

Republika

Foto: ST/Dragan Kadić

Uroš Stanić i Lepi Mića

 

- Što upadaš Mići u kupatilo dok se tušira? - pitao je Darko, jasno i decidno, a onda je Uroš otkrio kakve planove ima i kakva osećanja gaji prema Mići.

- On mene ne voli i mnogo mi je krivo zbog toga, ali šta da radim. Tog čoveka sam ranije obožavao da gledam, baš mi je bio moćan i jak. Žao mi je što sam izjavio da me pali, preko ekrana je delovao kao intelektualac, a uživo kao aždaja, koja samo što me ne pojede za doručak. Namerno mu upadam u kupatilo, imam nameru da ga zavedem i navedem na seks. Videćemo šta će biti. Nije lako. On me ne voli, a ja hoću da ga privolim. Nadam se da ću uspeti u tome, to će biti šou-program - rekao je Uroš s osmehom o paklenim planovima koji čekaju Lepog Miću na imanju u Šimanovcima.

Republika

Foto: ST/Dragan Kadić, Pixabay.com

Uroš Stanić i Lepi Mića

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (1)

Loading
Melanija

03.10.2023 11:04

Dokle ova tiranija LGBT Q! Da neko strejt tako radi kao što rade Nemanja, Jovana i Neca bio bi odmah diskvalifikovan i kada izađe automatski uhapšen! I kakvav je to kriterijum biti gej da uđeš u Elitu!