JANJUŠA SKUPO KOŠTALE PROZIVKE ANELINOG BIVŠEG: Asmin ga vratio na "fabrička podešavanja", ovaj komentar izazvaće haos u Šimanovcima!

Autor:

Zadruga

02.10.2023

18:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Asmin Durdžić odgovorio je Janjušu na brutalne prozivke, njegov komentar čekali su svi.

JANJUŠA SKUPO KOŠTALE PROZIVKE ANELINOG BIVŠEG: Asmin ga vratio na "fabrička podešavanja", ovaj komentar izazvaće haos u Šimanovcima!

Foto: Facebook, youtube.com/Zadruga Official

Marko Janjušević Janjuš danas je iskoristio priliku sa Aneli Ahmić, kako bi isprozivao njenog bivšeg partnera, Asmina Durdžića

Naime, Janjuš je objasnio Aneli da će odvojiti novac njoj za hranu, ali i sutrašnju žurku, a onda je naglasio da Asmin nikada za nju to ne bi uradio:

- Ja ću odvojiti za tebe novac za žurku, to ti muž nikada ne bi uradio - poručio je Janjuš Aneli.

Republika

Foto: ST/P.Divac, ST/Dragan Kadić

Aneli Ahmić i Marko Janjušević Janjuš

 

Mi smo kontaktirali Asmina, kako bi odgovorio Janjušu na ove prozivke, a on je ponovo svima stavio do znanja da ga Aneli ni najmanje ne interesuje:

- Ne bih njih komentarisao, nisu vredni uopšte mog komentarisanja iskreno. Ja nisam Aneli bio muž nikada, to je dokazano crno na belo - poručio je Asmin za Republiku.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official, facebook

Aneli Ahmić, Marko Janjušević Janjuš i Asmin Durdžić

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (2)

Loading
Vojvotkinja Tolstoj

02.10.2023 18:32

Janjuš gori i od Durdžića ! Da mu nije rijalitija , nigde ne bi zaradio "žute banke" !

SvetlanaP

03.10.2023 07:26

Ovaj dinosaurus Janjus je tako pokvaren i podmukao covek a ova mu bas odgovara u svemu. A ovaj Asmin njoj "nikada nije bio muz" samo joj je NAPRAVIO DETE. Kakav otpad od ljudi. A Stanija je visoko letela i na kraju se nasla tamo gde je uvek trebala da bude zajedno sa svojom golom zadnjicom.