CARU ĆE PASTI MRAK NA OČI KAD JE VIDI: Pojavile se NOVE FOTKE Aleksandre Nikolić o kojima svi bruje, VIŠE NE LIČI NA SEBE zbog OVOGA!

Autor:

Zadruga

24.09.2023

18:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Aleksandra Nikolić napravila transformaciju nakon raskida sa Filipom Carem!

CARU ĆE PASTI MRAK NA OČI KAD JE VIDI: Pojavile se NOVE FOTKE Aleksandre Nikolić o kojima svi bruje, VIŠE NE LIČI NA SEBE zbog OVOGA!

Foto: ATAImages, Pixabay.com

Pobednica ,,Zadruge 6" Aleksandra Nikolić ponovo je sve iznenadila promenom, nakon raskida sa Filipom Carem. Naime, kako je Republika prva objavila, Aleks i Car raskinuli su nakon što je ona saznala za prevaru. 

Foto: ST/Nikola Mutić

Aleksandra Nikolić i Filip Car raskinuli

 

Nikolićeva se potom vratila u Srbiju, te je započela samački žvito. Od raskida sa Carem imala je nekoliko promena imidža, a sada je usledila i još jedna. Naime, na Instagram profilu Aleksandra je upravo objavila da je promenila kako frizuru, tako i boju kose, a komentari su se samo nizali jedan ispod drugog:

Foto: Instagram.com

Aleksandra Nikolić Instagram

 

- "Svaka žena procveta nakon raskida", "Nek vidi šta je Car izgubio", "Aleks prelepa si" - bili su samo neki od komentara. 

Podsetimo, Aleksandra i Car su započeli zajednički život u Crikvenici. Međutim, njihova bajak nije dugo trajala, oni su raskinuli, te mnogi misle da neće doći do pomirenja. 

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Sonja

24.09.2023 20:35

Prelepa si Alex. Glavu gore! Filipa volim na neki nacin ali ga za mnoge stvari ne podržavam. Zato ste se i rastali. Ti si tiha dusa on je avanturista. Shvati e i on jednog dana da to ne cini zivot, ti si to vec shvatila. Samo napred!