"CAR NA CRNO TRAŽI DOKTORA ZA ABORTUS" Šok optužbe Dejana Dragojevića na račun Aleksandre i Filipa! (FOTO)

Autor:

Zabava

04.09.2023

22:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dejan Dragojević naveo da Car tera Aleksandru da abortira!

"CAR NA CRNO TRAŽI DOKTORA ZA ABORTUS" Šok optužbe Dejana Dragojevića na račun Aleksandre i Filipa! (FOTO)

Foto: ST/Vladimir Lukić, Dragan Kadić, E-stock

Na društvenim mrežama isplivao je snimak Filipa Cara, koji je pratio ulazak takmičara u "Elitu". Kad se pojavio Marko Đedović, Car je potkačio Dejana Dragojevića, kom je Marko ostavio materijal za raskrinkavanje učesnika.

Republika

Foto: ST/N.MUTIĆ, E-stock

Car, Aleks i Dejan

- Nejasan mi je Đedović. Ušao je kao učesnik, dosta dobro barata i snalazi se kroz rijaliti, ali kao ostavio je Dejanu Dragojeviću... Ne znam šta da kažem za tog fanatika. Kao on da iznosi dokaze, kao da niko ne dira Marka. Kao on je ono, baš opasan lik, britka sablja... Ljudi, ja sam živeo sa tim ljudima... On je plakao i kukao 7 meseci... Odjednom postao opasan. U "Narod pita" su pozvani svi pobednici, došao je samo on, pored Aleksandre koja je pod ugovorom. Toliko je željan medijske pažnje. Nemaš obavezu, a dolaziš... Jedino mu sa babom nisam bio... Družio si se kretenima, fanaticima, sad kao van rijalitija vodi rijaliti. On je kao rijaliti mag... Nije se baš nedavno proslavio u Novom Sadu. Mislio je da će Aleksandra da se upali - rekao je Car o Dejanu.

Dejan Dragojević je odgovorio Caru žestoko i pomenuo Aleksandru Nikolić.

- TikTok jakuza. Pošto mi stižu snimci, pa eto da odgovorim. Slika je crna, jer on traži doktora na crno za abortus. Trebalo je da bude: "Tata, treba da častiš", ali ne doktora, nego ljude oko sebe. Opšti haos, ludilo, kaže pod nož. Posle ovoga ne komentarišem, jer možda ima životnu depresiju zbog budućnosti. Ako ne želite decu, koristite kondome. Dajem mu godinu dana zaštitu - poručio je Dejan Caru.

Republika

Foto: Instagram.com

Dejan odgovorio Caru

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading