ANELI POLJUBILA PATOS: Doživela veliki peh, Janjuš dotrčao munjevitom brzinom! (VIDEO)

Autor:

Zadruga

23.09.2023

14:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Rijaliti učesnica doživela strašan peh, snimak osvanuo na mrežama!

ANELI POLJUBILA PATOS: Doživela veliki peh, Janjuš dotrčao munjevitom brzinom! (VIDEO)

Foto: Instagram.com

Aneli Ahmić pre neki dan dobila je specijalan zadatak od Drveta mudrosti, da mesi pitu, kako bi se dokazala svojoj bivšoj tašti preko kamera. Ona se jutros zamalo uspavala, ali se Marko Janjušević Janjuš pobrinuo da ustane, kako ne bi pala zadatak. 

Međutim, njih dvoje nisu imali mira, pa su se u kuhinji žestoko posvađali, a Ahmićeva je počela da ga psuje. Kao i svaki put do sad ova svađa je kratko trajala i vrlo brzo su se vratili na posao pravljenja pite, u čemu je Janjuš vredno pomagao Aneli. 

Republika

Foto: TV Pink/printscreen

Aneli i Janjuš Elita

U jednom trenutku Aneli je doživela peh, pa je tokom izlaska iz kuhinje proklizala i poljubila patos.m Janjuš je odmah doleteo od nje i počeo da se "cepa" od smeha. Iako bi se mnoge devojke drugačije postavile u ovoj situaciji, Aneli je nastavila da sedi na podu i smeje se sama sebi, a onda je Janjuš jedva dočekao priliku da dohvati Aneli i dok je pomaže da se podigne sa poda da je ispipka po rukama i leđima. 

Kako je ta situacija izgledala možete pogledati ovde:

 

 

Aneli i Janjuš sinoć su doneli odluku da se distanciraju jedno od drugog, ali izgleda da ne mogu da izdrže da budu odvojeni, pa su jedva dočekali da pronađu način da ponovo zajedno provode vreme. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading