JANJUŠA JAVNO POTKAČIO ROĐENI BRAT: Mihailo zarađuje od prodaje golih slika, a ovaj potez niko nije očekivao!

Autor:

Zadruga

23.09.2023

14:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Rođeni brat rijaliti učesnika napravio pometnju na mrežama!

JANJUŠA JAVNO POTKAČIO ROĐENI BRAT: Mihailo zarađuje od prodaje golih slika, a ovaj potez niko nije očekivao!

Foto: ST/P.Divac, Instagram.com

Brat Marka Janjuševića Janjuša, Mihailo Janjušević juče se prvi pu oglasio putem društvene mreža Instagram povodom učešća njegovog brata u rijalitiju "Elita". Njegove reči mnoge su ostavile u šoku, jer do sad nikad nije komentarisao dešavanja iz rijalitija, niti njegovog brata. Za njih se već godinama priča da su u svađi i jako lošim odnosima, a Mihailo je konačno otrkio istinu. 

- Stigla mi je 101 poruka za Zadrugu i evo da se oglasim prvi i poslednji put što se tiče Marka i Zadruge. Ne gledam Zadrugu, iskreno, pogledao sam malo prvu Kija VS Luna. Posle toga nikad ništa, pogledam neke klipove koje mi društvo šalje sa Jutjuba i TikToka, ali ne palim TV jer nemam vremena za svoj život i svoje probleme. Marko je stariji od mene 10 godina, ima svoj život, ja imam svoj život, znam da je tamo par godina i nikako ne stižemo da se vidimo i čujemo, ali nismo u svađi, mada nismo u nekim bliskim odnosima. Ne mogu da lažem, imamo i dosta drugačiji pogled na svet. Ne želim da neke njegove izjave i dela s ljudima tamo utiču na mene, jer živimo dva različita života. Ljudi, ovde stavljam kraj na Zadrugu jer ja imam svoj život, ne zanima me televizija. Pustite me da se skidam na OnlyFansu i Tviteru na miru!!! Stvarno ne želim da budem deo svega toga. Da želim, ušao bih i ja tamo. Hvala na razumevanju - zaključio je Mihailo.

Republika

Foto: Instagram.com

Mihailo Janjušević

Mihailo živi potpuno drugačiji život od svoja dva starija brata Marka i Borisa, a od nedavno je aktivan na platformi "Onlifens" na kojoj objavljuje provokativne fotografije od kojih zarađuje. Poslednjih dana povela se velika polemika oko slika koje on plasira na društvenim mrežama, a povodom toga su se pojavila i smešne fotografije koje su pravilikorisnici Tvtera, a na jednu je reagovao čak i Mihailo. 

U pitanju je fotografija iz Simpsonova na kojoj Bart slika svoju zadnjicu, dok ga u potpunom šoku gleda sestra Lisa. 

- Marko i Mihailo Janjušević - piše u opisu.

Republika

Foto: Instagram.com

Mihailo Janjušević Instagram

Mihailu je ova šala takođe bila smešna, pa je podelio na svog storiju na društvenoj mreži Instagram, uz emotikone koji plaču od smeha. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading