BEŽI IZ ELITE JER SE ZALJUBIO U KUMU: Sanjin zbog Kačavende grebe na kapiju, spakovao sve stvari i krenuo da pravi LOM! (VIDEO)

Autor:

Zadruga

19.09.2023

14:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nova drama na imanju u Šimanovcima!

BEŽI IZ ELITE JER SE ZALJUBIO U KUMU: Sanjin zbog Kačavende grebe na kapiju, spakovao sve stvari i krenuo da pravi LOM! (VIDEO)

Foto: ST/Dragan Kadić

Sanjin Horvat

Učesnik rijalitija "Elita", Sanjin Horvat, već nekoliko dana unazad govori kako želi da napusti takmičenje. Mnogi smatraju da je on želju za bekstvom dobio zbog emocija prema Mileni Kačavendi, jer je u rijaliti ušao zauzet i devojka mu je ostala u Hrvatskoj da ga čeka.

Republika

Foto: Printskrin/RTV PINK

Sanjin Horvat i Milena Kačavenda

Iako su ga cimeri i Milena danima smirivali, izgleda da Sanjin ima ne želi da ostane u takmičenju i nastavi da se bori za sebe. 

On je u jutarnjim časovima sve svoje stvari spakovao u džakove i stao ispred rol vrata, kod hotela, u nadi da će mu neko otvoriti i da će na taj način napustiti imanje u Šimanovicima i vratiti se svojoj kući. 

- Ja ću ovde da lupam. Moraju da mi otvore vrata. Hoću da se pozdravim(sa Milenom) - govorio je Sanjin. 

 

 

Ispod ovog snimka na društvenoj mreži Instagram usledili su brojni komentari, a većina smatra da je razlog ovog ponašanja to što se zaljubio u Milenu Kačavendu i šta svoja osenja više ne može da kontroliše. 

- "Zaljubio se u kumu, pa hoće da beži, isto kao Janjuš", "Neka ide kad ide za Kačavendom kao pas", "Hoće više para", "Ode kum" - glasili su neki od komentara koji su se nizali na ovom profilu koji je okačio snimak. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (0)

Loading