BULIĆ SE POMIRIO SA ANOM: Isplivala ŠOK fotografija, uhvaćeni sa POBEDNICOM "Zadruge" (FOTO)

Autor:

Zadruga

13.09.2023

09:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ana Ćurčić i Aca Bulić se pomirili samo nekoliko dana nakon raskida!

BULIĆ SE POMIRIO SA ANOM: Isplivala ŠOK fotografija, uhvaćeni sa POBEDNICOM "Zadruge" (FOTO)

Foto: ST/Nemanja Pančić, E-Stock

Kao bomba je odjeknula vest da je Aca Bulić raskinuo sa Anom Ćurčić preko poruke. Pre nekoliko dana je u javnost isplivala njihova privatna prepiska, u kojoj Aca govori Ani da se ne ljuti, da je tu za nju, da su ga "šibale" emocije, ali da se one gase. Kako je istakao, smatra da je to zbog straha ili osećaja.

Ipak, izgleda da su uspeli da nađu zajednički jezik i da se pomire, o čemu svedoči fotografija koju je Ana objavila na društvenoj mreži Instagram.

Republika

Foto: Instagram.com

Ana i Aca sa Ivom Grgurić

Njih dvoje su izašli na piće sa pobednicom "Zadruge 3" Ivom Grgurić i još jednom prijateljicom, a Ana je ovo podelila na svom storiju. Na fotografiji Aca grli Anu, zbog čega su mnogi zaključili da je došlo do ljubavnog pomirenja.

Podsetimo, u "Eliti" su Milena Kačavenda i Marko Đedović izneli da Aca i Ana nisu ni bili u vezi i da je sve bila farsa.

- Postoje tu razgovori, prepiske. To je bio "Narod pita", kako su mi slali, ja sam sortirao. Deset dana pred ulazak me je fras strefio, pre toga nisam znao. Kako mi je objašnjeno, a postoje i dokazi za sve to. Aca je pokušavao da izbegne taj Anin pritisak. Ona ga pita da li oseća nešto prema njoj, on kaže da je između njih dvoje nešto dublje, zbog onoga što se desilo. Kao voli je, ali kao osobu, znaš ono kad hoćeš da se izvadiš. Ona je njega direktno pitala da li će biti zajedno, on je rekao: "Pričaćemo uživo" - ispričao je Đedović, pa nastavio:

- Onda se dešava "Narod pita", gde ona piše Aci poruke, a on piše toj ženi što je bila sa Anom, da kaže da on spava. Jer je Ana u porukama napisala ženi da će da ga napije i smandrlja. Ja sam dobio sve. Ova je to Aci rekla, njene planove. To je ono kad je ishisterisala, polila Anu Radulović. Onda se vratila u emisiju zbog honorara. Aca je rekao da je legao da spava, a sve vreme se dopisivao sa ovom ženom. Ana i Aca nisu nikad bili zajedno nakon završetka "Zadruge", nego su se cmakali na stepenicama Pinka, kako bi Aca zaštitio Anu od eventualnih napada Zvezdana - dodao je Marko.

Republika

Foto: ST/Dragan Kadić, E-Stock/Časlav Vukojičić

Ana i Aca

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (2)

Loading
Ime

13.09.2023 10:26

Ana je i dalje tema i tou Eliti? Dosadno! Đedovićeve "bombastične najave" se svele na ogovaranje Ane sa lažnom prijateljicom i po svemu viđenom do sada, Milena je ljubomorna i zavidna dugo vremena i sada pokušava biti "popularna i važna" iznoseći o Ani od istinitih događaja pa do budakastih priča koje je "osmislio" budalasti Marinković i drugari iz Zadruge. Providno i glupo, Đedović je očito "progutao" kuminu ničim dokazanu istinu i osvetničke priče Marinkivića i družine koja je plasirana lošije od Ane. Možda je sve ovo i Đedovićev mamac njima (nadam se da jeste ), pa će "zagrmeti" jednig dana i o kumi i družini.

Tamara ana

13.09.2023 11:29

Za mene ne postoji odvratnija osoba, ali i pokvarenija od te Ane.....alergicna sam na ljude koji lice na hijene.