MILENA KAČAVENDA SE GUŠI U SUZAMA UŽIVO NA PINKU: Muk u Beloj kući zbog njenog izlaganja, ova izdaja Ane Ćurčić joj je promenila život!

Autor:

Zadruga

07.09.2023

17:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Milena Kačavenda se rasplakala u emisiji, pa otkrila kako ju je Ana Ćurčić izneverila.

MILENA KAČAVENDA SE GUŠI U SUZAMA UŽIVO NA PINKU: Muk u Beloj kući zbog njenog izlaganja, ova izdaja Ane Ćurčić joj je promenila život!

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Milena Kačavenda

U toku je nastavak emisije "Pitanja gledalaca", a Milena Kačavenda se slomila i priznala da joj je Ana Ćurčić zabila nož u leđa, što i dan-danas ne može da prihvati.

Naime, ona je govorila o svim Aninim lažima, a kod jedne se zaustavila i krenula da plače kao kiša, što je mnoge iznenadilo.

 

Milena nije želela da govori na tu temu, jer joj je potrebno vreme da prihvati situaciju, a sve će obelodaniti tokom Elite. U Beloj kući nastao je muk, s obzirom da Kačavenda važi za jednu od najstabilnijih rijaliti učesnika ikada, pa ukućani nisu znali da se bori sa unutrašnjim nemirima, koji su povezani sa Ćurčićevom:

Republika

Foto: ST/Dragan Kadić

Milena Kačavenda i Ana Ćurčić

 

- Ali najviše me boli Anina izdaja, jedna stvar koju ćemo ostaviti za kasnije. Rasplakala sam se, jer me boli, to je mnogo veća izdaja - govorila je Milena kroz suze.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Lakii58

07.09.2023 18:02

Kakva sramota od države da to sve ne zabrani ljudi nemaju šta da jedu a vi zadovoljavate sa svim potrebnim 50 mafijaša nemam reči..........