UŽIVO IZ ŠIMANOVACA! Elitni vozni park Željka Mitrovića spreman za takmičare novog rijalitija! (VIDEO)

Autor: P. R. / B. P. M.

Zadruga

02.09.2023

19:42

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Vlasnik Pinka spremio četiri besne mašine za takmičare Elite!

 

Uskoro počinje svečano otvaranje rijalitija "Elita", a ekipa portala Republika nalazi se na licu mesta i donosimo vam ekskluzivni materijal.

Željko Mitrović, vlasnik i direktor "Pink Media Group" spremio je luksuzni vozni park za takmičare ovog gigantskog projekta. Četiri besne mašine spremne su da dovezu nove učesnike iz studija u renovirani deo imanja.

Željko se ranije oglasiio uživo iz Šimanovaca i otkrio nova pravila rijalitija "Elita".

- Svetska premijera. Ovo je sezona koja će obeležiti epohu svetske televizije. Ovo je megalomanski projekat. Biće sublimat svega što smo uspeli da postignemo. Jako sam ponosan na ovaj projekat. Imaće dve takmičarske ekipe. Tu je i Milisav (robot). Jedna ekipa će imati 40 članova, a druga 10, zvaće se "Elita elite". Imaće posebnu kuću, sve je urađeno posebno za njih. Imaćemo taj takmičarski duh. Leposava će dobiti novu haljinu. Leposava će biti njihov šef. Pomagaće da imaju stabilne odnos. Ali to je robot, kao i Milisav - istakao je Željko.

Željko je pokazao novog robota Milisava, sa kojim se poigrao. "Elita" počinje večeras u 21 čas, a na portalu Republika u okviru kategorije Zadruga možete pratiti sve aktuelnosti o ovom rijalitiju.

Republika

Foto: printscreen/pink

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading