OVO JE SPISAK NOVIH PRAVILA ELITE! Zvanično saopštenje Željka Mitrovića samo dva sata pre svečanog otvaranja!

Autor:

Zadruga

02.09.2023

19:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Vlasnik Pinka saopštio nova pravila rijalitija "Elita"!

OVO JE SPISAK NOVIH PRAVILA ELITE! Zvanično saopštenje Željka Mitrovića samo dva sata pre svečanog otvaranja!

Foto: printscreen/pink

Željko Mitrović, vlasnik i direktor "Pink Media Group", oglasio se danas uživo iz Šimanovaca. On je u "Nacionalnom dnevniku" govorio o svečanom otvaranju rijalitija "Elita", koje će se dogoditi večeras, pa otkrio kakve je novine spremio za publiku.

Republika

Foto: printscreen/pink

Željko Mitrović

- Svetska premijera. Ovo je sezona koja će obeležiti epohu svetske televizije. Ovo je megalomanski projekat. Biće sublimat svega što smo uspeli da postignemo. Jako sam ponosan na ovaj projekat. Imaće dve takmičarske ekipe. Tu je i Milisav (robot). Jedna ekipa će imati 40 članova, a druga 10, zvaće se "Elita elite". Imaće posebnu kuću, sve je urađeno posebno za njih. Imaćemo taj takmičarski duh. Leposava će dobiti novu haljinu. Leposava će biti njihov šef. Pomagaće da imaju stabilne odnos. Ali to je robot, kao i Milisav - istakao je Željko.

Republika

Foto: printscreen/pink

Robot Milisav

Željko je pokazao novog robota Milisava, sa kojim se poigrao. "Elita" počinje večeras u 21 čas, a na portalu Republika u okviru kategorije Zadruga možete pratiti sve aktuelnosti o ovom rijalitiju.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading