ANĐELA ĐURIČIĆ IMA NOVOG DEČKA?! Jednom fotografijom izazvala totalnu pometnju, komentari PLJUŠTE!

Autor:

Zadruga

28.08.2023

23:59

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Anđela Đuričić novog dečka krije kao zmija noge!

ANĐELA ĐURIČIĆ IMA NOVOG DEČKA?! Jednom fotografijom izazvala totalnu pometnju, komentari PLJUŠTE!

Foto: ATAImages, Pixabay.com

Anđela Đuričić se povodom svog ljubavnog statusa oglasila samo nekoliko dana nakon raskida sa Zvezdanom Slavnićem, kada je rekla da uživa u slobodi, nakon nekoliko meseci turbulentne veze.

Međutim, čini se da se situacija promenila od tada. Naime, na njenim fotografijama na Instagramu neprestano stižu komentari fanova, koji pitaju Anđelu kada će prestati da krije dečka.

Republika

Foto: E stock

Anđela Đuričić

 

Kako gotovo stalno objavljuje fotografije na kojima pozira sama, jasno je da se iza kamere krije muškarac, pa se pratioci pitaju kada će ga predstaviti javnosti:

- "Šetnja sa Snupijem. Zašto ga kriješ?", "Sigurno je muškarac iza kamere, kada ćemo ga videti?", "Neka, uživaj u ljubavi, nema potrebe da svi znaju za novog dečka"... - glasili su samo neki od komentara ispod novih Anđelinih fotografija.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Zoran

30.08.2023 20:44

Ocigledno je da po svaku cenu želi da bude javna licnost( voditeljka i sl.na tv). I ocigledno je,da se u toj silnoj želji totalno pogubila! Ne mislim da je ona loša osoba,verovatno je pitala "neke kurvetine" šta da radi i tu se pogubila totalno u zadruzi i stvarno je radila glupe i totalno nenormalne stvari javno! Svi su mediji protiv nje i javnost i za to je sama kriva,niko drugi!