ANĐELA ĐURIČIĆ SE VRATILA NA MESTO ZLOČINA: Ovde je nekada živela sa Zvezdanom, osvanula šok fotografija!

Autor:

Zadruga

21.08.2023

23:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Anđela Đuričić i Zvezdan Slavnić zajedno su živeli u Mokinom stanu na Novom Beogradu, a njena nova fotografija bacila je sve u rebus!

ANĐELA ĐURIČIĆ SE VRATILA NA MESTO ZLOČINA: Ovde je nekada živela sa Zvezdanom, osvanula šok fotografija!

Foto: ST/Nikola Mutić, instagram.com/andjelaadjuricicc

Zvezdan Slavnić odlučio je da se osveti bivšoj devojci Anđeli Đuričić, kao i Filipu Caru, pa je na izeneđenje svih počeo da muva Dalilu Dragojević. Dobro je poznato da ni ona ne podnosi Anđelu, zbog koje je i dala otkaz, kao ni Filipa, zbog kog je ostavila muža Dejana Dragojevića, a on je na kraju prevario sa Majom Marinković.

Nakon što ju je čašćavao putem TikTok lajva, a ona mu se u suzama zahvaljivala, Anđela je hitno preduzela mere i momentalno došla za Beograd.

Republika

Foto: ATA Images, TV Pink

Dalila Dragojević, Anđela Đuričić i Zvezdan Slavnić

Anđela je obavestila svoje pratioce da je u Beogradu, a sada je sve dodatno zaintrigirala, pa objavila fotografiju iz stana na Novom Beogradu. Da podsetimo, Anđela je već tu živela sa Zvezdanom, dok su boravili u stanu njegovog oca, Moke, pa sada mnoge čudi što je Crnogorka odlučila da se vrati na "mesto zločina".

Republika

Foto: instagram.com/andjelaadjuricicc

Anđela Đuričić

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading