ANĐELA ĐURIČIĆ NAPUSTILA CRNU GORU, NAKON ŠTO JE SHVATILA DA JE PRATE: Zadrugarka spakovala kofere, pa odlučila da se preseli?!

Autor:

Zadruga

16.08.2023

23:59

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Anđela Đuričić je priuštila sebi još jedno letovanje, svi se pitaju sa kim zadrugarka provodi vreme u Hrvatskoj!

ANĐELA ĐURIČIĆ NAPUSTILA CRNU GORU, NAKON ŠTO JE SHVATILA DA JE PRATE: Zadrugarka spakovala kofere, pa odlučila da se preseli?!

Foto: instagram.com/andjelaadjuricicc

Anđela Đuričić

Diskvalifikovana zadrugarka, Anđela Đuričić, nastavila je da niže skandale i nakon završetka Zadruge 6, kada je odlučila da prekine vezu sa Zvezdanom Slavnićem, a kasnije ga prijavi za nasilje.

Anđela je živela na relaciji Srbija - Crna Gora, a sada je ponovo otišla u Hrvatsku, odakle se oglasila putem svog Instagram profila.

Republika

Foto: Instagram.com

Anđela Đuričić

Ona je, naime, objavila fotografije iz Hrvatske, pa upitala pratioce koja slika im se najviše dopada. Čini se da je Crnogorka priuštila sebi još jedan odmor, a zašto se ponovo odlučila baš za Hrvatsku - ostaje nam samo da naslućujemo.

Da podsetimo, poslednji put kada se Anđela oglasila iz Hrvatske, bilo je to zbog intervjua sa Filipom Carem, pa nije isključeno da je opet tamo zbog njega.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (2)

Loading
Biba

17.08.2023 01:15

Obicna nebitna danguba

z81

17.08.2023 08:54

dobro je. štrokuša neće u Beograd.