ALEKSANDRA, SAČUVAJ BAR MINIMUM DOSTOJANSTVA: Car izblamirao Nikolićevu za sva vremena, ovakva se bruka ne pamti!

Autor:

Zadruga

22.08.2023

08:59

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Aleksandra Nikolić javno je molila Filipa Cara za malo pažnje, fanovi ne prestaju da bruje o ovome!

ALEKSANDRA, SAČUVAJ BAR MINIMUM DOSTOJANSTVA: Car izblamirao Nikolićevu za sva vremena, ovakva se bruka ne pamti!

Foto: ATA Images, TV Pink

Aleksandra Nikolić i Filip Car nedavno su odlučili da svojoj vezi daju još jednu šansu, nakon što je Aleksandra spakovala kofere i otputovala u Crikvenicu, ne bi li "izmolila" pomirenje, a čini se da im je veza ponovo na staklenim nogama.

Naime, Car je sinoć ponovo držao lajv na društvenoj mreži TikToku, kada se, potpuno iznenada, oglasila i umešala Nikolićeva, koja mu je poručila da ga neprestano zove, te da joj se javi.

Republika

Foto: ST/Nikola Mutić, ATAImages

Aleksandra Nikolić i Filip Car

 

Korisnici ove društvene mreže nisu mogli da veruju svojim očima, pa su joj pisali da sačuva bar minimum dostojanstva i prestane da moli za pažnju:

- Javi se, zovem te - pisala je Aleksandra Filipu.

 

 

- "Devojko, prestani da se blamiraš, imaj bar malo dostojanstva", "Moli za pažnju", "Želi vezu na silu", "Spasi se i uđi opet u Zadrugu, on ne voli nikoga, samo sebe"... - glasili su neki od komentara ispod ovog videa.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (2)

Loading
Vojvotkinja Tolstoj

22.08.2023 10:34

Šta je tražila, to je i dobila ; i gora je bila. Zašto o njoj brinete , nemate prečeg posla ; što rekao Miki Đuričić (a složiću se s njim ovog puta) : malo je (više) glupava... Imala je veliku šansu prošle godine, a na kratko i jeste bila dama ...